Știri

Se retrage din televiziune! Cunoscuta prezentatoare a făcut anunțul oficial

În ultima perioadă, tot mai multe persoane cunoscute s-au retras din televiziune. Vestea a uimit pe toată lumea de fiecare dată, pentru că publicul se atașează de prezentatorii care îi plac. O altă prezentatoare TV celebră a anunțat că va pleca din acest domeniu, cel puțin pentru o perioadă, pentru că are alte priorități.

Cristina Herea ia o pauză de la televiziune

Cristina Herea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, care se bucură de mare succes în cariera sa. Este iubită și apreciată de mulți români care o urmăresc și se bucură de informațiile pe care le primesc de la ea.

Cristina Herea nu o să mai apară la România TV, cel puțin pentru o perioadă bună de timp. Prezentatoarea a transmis recent, pe Facebook, printr-o postare, că pentru moment intenționează să rămână acasă și să se pregătească pentru naștere. Are nevoie de o pauză și trebuie să îl aștepte pe nou-născut așa cum trebuie, mai ales că a avut și ceva probleme în timpul sarcinii și i-ar prinde un repaos.

„…și a venit și ziua aceea, cu emoți mai mari ca atunci când am auzit pentru prima dată în cască « 3…2…1…EȘTI». Și asta pentru că au fost 11 ani fără să simt nevoia unei pauze mai mari de 10 zile! Însă, astăzi micile problemele de sănătate mă obligă să rămân acasă pentru a o aștepta pe bebelușa mea”, a scris vedeta de la România TV în mesajul postat pe Facebook.

În ultimii 11 ani de când activează în domeniu, nu a simțit niciodată nevoia unei pauze prea mari, ci doar s-a relaxat în concedii. A venit acum, însă, momentul în care să se relaxeze și să se pregătească pentru marele eveniment.

Când revine Cristina la TV

În mesajul de rămas-bun, vedeta de televiziune i-a îndemnat pe telespectatori, pe cei care au urmărit-o și au susținut-o până acum să rămână alături de colegii ei de la stația de televiziune și să-i urmărească în continuare, pentru că și ei depun la fel de multe eforturi cum o făcea ea și au nevoie de sprijin pentru a se descurca cum trebuie. Ea promite că va reveni pe micile ecrane imediat ce naște și pune la punct anumite aspecte.

Cristina Herea a dezvăluit sexul copilului încă din luna iunie, când împreună cu soţul ei, Mihai Benga, au organizat o petrecere caritabilă. La petrecere au participat aproximativ 100 de persoane și toate darurile pe care acestea le-au adus au ajuns la copiii sărmani. Astfel, cei doi vor avea o fetiţă.

Comments are closed.