Media

Se strâng rândurile la Survivor România. Cine are cele mai mari șanse să câștige

Se strâng rândurile la Survivor România. Competiția se apropie de final, au rămas câțiva concurenți în fiecare echipă, iar fiecare este cu gândul la marele premiu. Doar unul va pune mâna pe trofeul concursului, iar acela poate fi un Faimos sau un Războinic.

Cine are șanse să câștige Survivor România – sezonul 2

Cei mai susținuți concurenți de la Survivor România, sezonul 2, încă din primele ediții sunt Zannidache din echipa Faimoșilor și Albert de la Războinici. Cu câteva excepții, când telespectatorii s-au orientat spre alți concurenți, cei doi au fost întotdeauna susținuți prin vot, chiar și în cele mai proaste perioade ale lor, în calitate de concurenți.

Albert Oprea i se confesează lui Zanni și spune că dacă Famoșii vor căștiga al doilea joc de eliminare, sunt șanse mari ca el să părăsească Republica Dominicană.

Faimosul este dezamâgit de atitudinea Răbzoinicilor, după ce l-au nominalizat pentru eliminare în primul consiliu din această săptămână:

„Fără șiretlicuri, uite, ăsta e accidentat. Ce bine, putem să dăm pe el”, spune Zanni.

Chiar și Raluca Dumitru a observat că Războinicului nu i-a picat foarte bine gestul colegilor săi de echipă de a-l vota pentru a părăsi republica dominicană. „ Mi s-a părut că era foarte, foarte suprins și cred că a fost și deranjat de lucrul acesta”.

„Nu pot să zic că nu m-a afectat un pic”, a declarat Albert Oprea.

Zanni a făcut și o declarație incredibilă: „Mi se pare cea mai mare pedeapsă din viața mea să fiu în echipa roșie”.

Faimosul și Războinicul au fost filmați în timp ce purtau un dialog în junglă, departe de ceilalți concurenți. Albert este de părere că are mari șanse de a pleca acasă dacă echipa roșie îi va învinge în continuare.

Zanni: Ai încredere în tine că vei ieși favorit?

Albert Oprea: Dacă voi ne bateți sunt șanse mari să plec acasă!

Albert a avut săptămâni în care nu a adus niciun punct echipei lui, a fost criticat de către colegi și acuzat că se victimizează, dar publicul a considerat că merită susținut și trimis cât mai departe în concurs. Așa se face că Albert se află și acum la Survivor, însă, din nefericire pentru el, ar putea pleca acasă din motive medicale.

Albert s-a accidentat la picior și stă pe bancă deocamdată, iar colegii lui l-au nominalizat spre eliminare.

Războinicii au pierdut jocul pentru imunitate

În ediția de vineri, 11 iunie 2021, Războinicii au pierdut jocul de imunitate în fața Faimoșilor, și au fost nevoiți să facă nominalizări. Ei au spus că nu au de ales și că vor da votul lui Albert, care nu mai poate intra pe teren, pentru că este accidentat.

Albert Oprea a precizat că se aștepta la votul Războinicilor și că, deși nu a mai adus puncte în ultimele zile, el tot nu renunță la ideea că va rămâne în finală.

Nu am putut deloc să-i ajut pe colegii mei, mai ales în ultimele jocuri. Nu ar fi fost drept să fie votat unul dintre ei, pentru că așa e cel mai bine.

Din punct de vedere sportiv cred că e corect. În ultima perioadă am adus puncte, dar să fim sinceri, ei sunt un pic mai buni decât mine, dar asta nu mă împiedică nici măcar să renunț sau să spun că asta este pentru mine. Îmi doresc foarte mult să merg mai departe și știu că așa va fi. Așteptăm următorul joc de imunitate ca să mă pot duela cu un Faimos, a spus Albert în consiliul de nominalizare.

Zanni – cel mai susținut concurent din echipa Faimoșilor

Din echipa Faimoșilor, Zannidache este cel mai susținut concurent. Telespectatorii i-au rămas alături în număr mare și îl votează, astfel încât, cu câteva excepții (când au existat alți favoriți: Elena, Ștefan), a fost cel mai susținut concurent din acest sezon de Survivor.

Zanni i-a mărturisit lui Albert că îi pare rău că este în echipa Faimoșilor: e cea mai mare pedeapsă din viața mea să fiu în echipa mea.

Sâmbătă, de la orele 20.00, Kanal D difuzează o nouă ediție de Survivor România. Concurenții se duelează pentru imunitate. În seara aceasta aflăm care este următorul concurent nominalizat spre eliminare. Ar putea fi un Faimos sau tot un Războinic.

Din echipa Faimoșilor au rămas: Zanni, Sebastian, Ștefan, Elena, Raluca și Cosmin, iar la Războinici mai sunt în concurs: Albert, Marius, Andrei și Maria.

Comments are closed.