Media

Sebastian Papaiani a murit cu mari regrete în suflet. Actorul îi apare mereu în vis văduvei sale

Sebastian Papaiani a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară. Maestrul a plecat dintre noi în urmă cu cinci ani, dar a rămas viu în amintirea celor care l-au iubit și apreciat pentru talentul său. Puțini știu că actorul a plecat cu o mare durere în suflet, iar soția sa are o legătură specială cu el chiar și după moarte.

Ce regrete a luat cu el în mormânt Papaiani

Sebastian Papaiani a fost un actor iubit de toață țara, cu mare succes în plan profesional. Marele actor Sebastian Papaiani a murit în urmă cu cinci ani, la venerabila vârstă de 80 de ani, după o lungă suferință. Unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai României a lăsat în urmă atât realizări artistice de excepție, dar și multă suferință în rândul celor apropiați și printre cei car e l-au iubit pentru talentul său.

Sebastian Papaiani a avut parte de un final de viață destul de greu, pentru că ultimii ani au fost extrem de chinuitori. Mai mare decât durerea fizică a fost cea sufletească, cu care a plecat din această lume. Puțini știu că actorul a avut un copil secret, despre care nu a vorbit mai deloc și de care s-a îndepărtat după divorțul de mama acestuia. Sebastian Jr. ar fi ales să stea cu mama sa, deși actorul obținuse custodia.

De atunci, maestrul nu l-a putut ierta pe fiul său și nu au mai păstrat legătura. Mai dureros pentru el a fost că nu și-a cunoscut nici măcar nepotul și se simțea tot mai singur. Nici fiului său nu i-a mers prea bine în plan personal, pentru că și urmașul său l-a părăsit. Sebastian Jr. ajuns să regrete că nu și-a ascultat tatăl și l-a lăsat singur.

„Mă simt vinovat pentru faptul că, deși fusesem încredințat tatălui, la solicitarea mea, atunci când aveam 10 ani, eu am fugit de la el și m-am reîntors la mama. Bică nu mi-a putut ierta niciodată trădarea, de aceea nu a vrut să mai știe absolut nimic de mine. A venit pentru câteva minute în 1987, atunci când îmi satisfăceam stagiul militar la Giurgiu. Am stat foarte puțin de vorbă, așa ca doi străini. Când a murit mama, în anul 2000, l-am chemat la înmormântare însă a refuzat să vină, preferând să meargă la funeraliile lui Dem Rădulescu”, declara Sebastian Papaiani Jr.

Văduva lui Papaiani, legătură specială după moarte

Văduva lui Papaiani a fost extrem de afectată de plecare soțului ei, alături de care a fost 48 de ani. Marcela Papaiani a povestit că de multe ori l-a visat pe soțul său și poartă dialoguri de parcă totul ar fi real. Mai mult, el i-ar vorbi în vis despre chestiuni reale și pare foarte informat.

Marcela face cu greu față suferinței și își plânge și acum soțul. În perioada dinainte să moară, se difuza filmul Păcală, în care el a avut rolul principal. Deși mereu a încercat să revadă filmul respectiv, nu a avut niciodată puterea necesară.

“Nu-mi propun decât să văd filmul în cauză, dar mă trezesc că nu pot face asta. Fiindcă am atâtea amintiri vii, pe care Sebastian mi le-a împărtăşit de la fiecare dintre filmele sale, încât eu nu fac altceva decât retrăiesc ceea ce telespectatorul nu va vedea şi poate nici nu va înţelege vreodată, ceva ce nu ştiu decât eu şi poate încă o mână de oameni!’, a spus văduva actorului.

Comments are closed.