Media

Secrete despre Mara Oprea, protagonista serialului Adela. A cunoscut succesul de la o vârstă fragedă

Mara Oprea este una dintre cele mai celebre actrițe ale momentului. Ea poate fi urmărită în serialul ”Adela”, difuzat pe Antena 1, unde are rolul principal. Tânăra de aproximativ 20 de ani se bucură de mare succes, însă puțini știu de unde vine pasiunea ei pentru film, dar și câte realizări a avut vedeta până la această vârstă. Află care a fost prima ei pasiune, dar și câte premii a obținut.

Mara Oprea, realizări mari

Mara Oprea este protagonista fimului Adela, difuzat de Antena 1. Deși are o vârstă fragedă, se bucură acum de mare succes. Ea este asbolventa colegiului Gheorghe Lazăr din anul 2019, unde a dat dovadă de rezultate bune la învățătură. Conform unei postări din mediul online, ea a avut media 9,73 la examenul maturității. În prezent, ea este studentă la teatru în cadrul UNATC.

Deși are puțin peste 20 de ani, tânăra a câștigat deja numeroase premii și poate spune că are experiență în domeniul artei, însă este pentru prima dată când joacă într-un film de televiziune. Astfel, în anul 2017,  ea a primit un premiul importnat pentru interpretarea unui rol principal feminin la un festival de teatru din Botoșani. Mai exact, ea a jucat rolul Colombe în cadrul festivalului AmFiTeatru.

Mara și-a făcut debutul în teatru. Printre piesele în care a jucat, se numără și ”Viaţa plictisitoare şi preaplină a visătorului François”. Mai mult, se pare că este îndrăzneață și vrea să încerce câte puțin din toate, motiv pentru care și-a asumat și rolul de regizor. În anul 2019, Mara a pus în scenă piesa “Sonata în Re Major”, după Francisc Munteanu în cadrul evenimentului “Uși deschide la UNATC”, care ar fi fost foarte apreciată de public și jurați.

Ea este foarte încântată de faptul că face parte din acest proiect și are încredere că lucrurile vor merge perfect.

Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect și abia așteptam să începem repetițiile, să începem filmările și sper că va ieși ceva foarte frumos’, a declarat Mara.

Mara, de la muzică la film

Se pare că prima dragoste a actriței a fost muzica. În anul 2011, ea a făcut parte din trupa de muzică a Alinei Sorescu. În prezent, tânăra actriță este pasionată de balet, dar și de pian, semn că nu a renunțat complet la muzică. Ea a terminat o școală de muzică și are în spate 8 ani de studiu al pianului.

1 Comment

  1. Bună A-și vrea și eu să joc în serial este foarte frumos serialul și î-mi place foarte mult și mi,ași dori să joc în serial

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *