Media

Secrete noi ies la iveală. Ultima discuție dintre Elodia și Cristian Cioacă

Cazul Elodia Ghinescu este unul dintre cele mai dubioase și ieșite din comun. Celebra avocată este dispărută de aproape 15 ani și nu se știe nimic despre ea. În tot acest timp, nu au apărut dovezi cum că ar fi în viață și nici prea multe cum că ar fi fost ucisă. Totuși, continuă să iasă la iveală detalii interesante despre avocata dispărută fără urmă.

Elodia l-a sunat pe Cioacă înainte să dispară

În septembrie 2007, poliţistul Cristian Cioacă a anunţat dispariţia soţiei sale. După două săptămâni, anchetatorii au găsit, într-o râpă, mai multe haine pătate de sânge, care ar fi aparţinut Elodiei Ghinescu. Mai apoi, anchetatorii au găsit uniforma de poliţist a lui Cristian Cioacă, dar şi alte obiecte ale sale şi ale fostei soţii, dar cadavrul era de negăsit.

Totuși, au fost găsite urme de sânge și în casa în care locuiau împreună, motiv pentru care Cristian Cioacă a fost închiși este și în acest moment la închisoare. Nu au mai fost descoperite alte detalii sau dovezi legate de Elodia și nimeni nu mai speră că aceasta este în viață.

Un secret neașteptat a ieșit la iveală, la distanță de ani buni de la dispariția celebrei avocate Elodia Ghinescu. Se pare că înainte de a dispărea a vorbit cu mai multe persoane, pe numere din Suedia și Afganistan. A vorbit, printre alții, și cu sora lui Cioacă și un SPP-ist. Potrivit anchetatorilor, ultima conversație purtată de Elodia cu Cristian Cioacă a fost despre divorț.

Elodia era o soție infidelă

Elodia și Cristian Cioacă voiau să divorțeze și au ajuns amândoi la o înțelegere, cum să divorțeze amiabil. Nu se mai înțelegeau și în viața lor erau deja alte persoane și nu mai aveau niciun motiv pentru care să rămână împreună.

În sala de judecată, Cioacă a declarat că soția lui îl înșele deja de mai mult timp, drept dovadă stând mesajele dintre ea și un bărbat căruia îi declara că îl iubește. Mai mult, cei doi ar fi fost împreună și într-o vacanță și Elodia era acuzată atunci că nu își dă interesul față de copil, pe care îl lăsa mereu în grija bunicilor paterni și ea pleca.

“Începusem o relaţie şi aşa am considerat că este normal şi firesc. Amândoi eram de acord cu divorţul, dar nu s-a discutat nimic despre partajul bunurilor. Pe 29 august am discutat singura dată cu Elodia despre un eventual divorţ, asta pentru că aveam o relaţie cu altcineva şi Elodia a fost de acord cu asta. Ştiam despre ea că mă înşela, dovada sunt e-mail-urile în care ea spune cu cine a fost în Dubai. De asemenea, concediile le-a petrecut împreună cu acel bărbat. Chiar şi în vara anului 2007 au fost împreună în vacanţă, fără copii. Niciodată Elodia nu s-a interesat de ceea ce făcea copilul în ţară, la părinţii mei”, a declarat Cristian Cioacă, în sala de judecată.

Comments are closed.