Media

Secretele din viața lui Denise Rifai. Ce ascunde cea mai în vogă prezentatoare TV

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute femei din țară. De ceva timp este cea mai în vogă prezentatoare TV, care se bucură de mare succes în domeniul în care activează. Este apreciată atât pentru ceea ce face, dar și pentru imaginea sa perfectă. Afișează mereu un look perfect, dar nu îi este deloc ușor pentru a arăta așa.

Ce dietă ține Denise Rifai

Denise Rifai este foarte îndrăzneață și extrem de inteligentă. Este o femeie apreciată pentru munca ei, dar și pentru eleganța de care dă dovadă. Multe dintre fanele ei și-ar dori să arate ca ea, având în vedere că are o siluetă perfectă, chiar dacă a ajuns deja la o vârstă.

Secretul acestui look impecabil este un stil de viață sănătos, de la care prezentatoarea nu se abate deloc. Denise a dezvăluit că nu mănâncă niciodată în exces, pe premiza că nu trăiește pentru a mânca, ci mănâncă pentru a putea supraviețui și pentru a avea energia necesară la locul de muncă, în activitățile de zi cu zi.

Mai mult, ea consumă proteină atât cât este nevoie și multe fructe și legume. Cel mai important, nu consumă deloc zahăr și se bucură că poate face asta. Este echilibrată în alimentație și nu simte nevoia să mănânce dulciuri, optând pentru astfel de alimente doar uneori.

”Sunt foarte strictă cu dieta mea şi cred că trebuie să înlocuim verbul a mânca cu a ne hrăni corpul. Mai ales că suntem femei şi avem un metabolism diferit faţă de cel al unui bărbat. Eu nu sunt adepta zahărului, sunt fericită că pot să îmi permit să nu consum aşa ceva şi cred că trebuie să ne hrănim cu proteină, dar nu în exces, cu multe alimente verzi. Să învăţăm să fim echilibraţi în alimentaţie.”, a mărturisit Denise Rifai pentru sursa amintită.

Denise Rifai iubește cafeaua

Denise Rifai este foarte activă. Este implicată în multe proiecte și de aceea are nevoie de multă energie. Prezentatoarea TV recunoaște că iubește cafeaua și că nu ar putea rezista fără a consuma această licoare-minune, care îi dă poftă de viață încă de la prima oră a zilei.

“N-aş putea trăi fără cafea! Saaau dacă chiar aş fi obligată să trăiesc fără cafea, apoi viaţa n-ar mai gusta la fel”, a scris realizatoare emisiunii “40 de întrebări” pe pagina sa de socializare.


Denise Rifai a mărturisit că ei îi place cafeaua tare, ca să simtă că o bea. Pentru că ține la silueta ei, consumă cafeaua simplă, fără lapte sau zahăr.

Comments are closed.