Știri externe

Sfârșit tragic pentru actorul care l-a interpretat pe Tarzan! Avionul în care se afla s-a prăbușit

Lumea filmului este lovită de o altă tragedie de proporții. A avut loc un incident extrem de grav, care i-a sfârșit viața lui Joe Lara, celebrul actor care l-a interpretat pe Tarzan. Avionul în care se afla alături de soția lui s-a prăbușit, iar alături de ei mai erau încă cinci persoane la bordul aeronavei.

A murit Joe Lara, interpretul lui Tarzan

Joe Lara a fost actorul american care a dat viață celebrului personaj Tarzan, rol ce l-a făcut celebru în toată lumea. Marele actor a murit în urmă cu două zile, la vârsta de 58 de ani, după ce avionul în care era cu soția lui s-a prăbușit într-un lac aflat în apropiere de orașul Smyrna, din statul Tennessee. În aeronavă se aflau șapte persoane și mergeau la o adunarea bisericească.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă, dar identitatea victimelor a fost făcută publică abia duminică, după 24 de ore, după ce autoritățile locale au întrerupt căutările și au anunțat că toate cele șapte persoane din avion au murit. Avionul s-a prăbușit la scurt timp de la decolare și se îndrepta spre Aeroportul Internaţional Palm Beach din Florida, conform autorităților.

Șapte persoane decedate

Alături de cei doi soți au pierit alte cinci persoane: pastorul Gwen Shamblin Lara, ginerele lui Gwen Shamblin Lara, pilotul avionului şi trei angajaţi ai bisericii conduse de soția actorului. Toate persoanele de la bord au fost declarate moarte.

Aeronava era un avion Cessna ce aparţinea bisericii conduse de Shamblin Lara şi se deplasau către Nashville.

Gwen Shamblin Lara, cea care i-a devenit lui Joe soție în 2018, a fondat Biserica Remnant Fellowship din Brentwood în 1999 și este autoarea unui program de dietă bazată pe credință. Joe renunțase la actorie pentru se dedica muzicii country.

De-a lungul timpului, îndrăgitul actor a avut apariţii în producţii de televiziune, printre care se numără: “Baywatch”, “Tropical Heat”, “Operation Delta Force”, însă, a jucat şi în filme celebre de acţiune precum: “Sunset Heat”, alături de Michael Pare şi Dennis Hopper, “Operation Delta Force 4: Deep Fault” și “Very Mean Men”, alături de Matthew Modine şi Martin Landau.

Lara a mai apărut în filmele de acţiune„ American Cyborg: Steel Warrior”(1993), „Steel Frontier”(1995), „Warhead”(1996), „Armstrong”(1998) şi „Doomsdayer”( 2000).

Comments are closed.