Știri externe

Sfârșit tragic pentru o tânără! A murit în timp ce făcea un banal selfie pe o stâncă

În ultima perioadă am auzit de tot felul de tragedii care au avut loc în lumea întreagă. Tineri și tot felul de oameni nevinovați au murit în condiții tragice din cele mai grave motive. Aflăm acum, însă, că o tânără de doar 32 de ani a murit din cauza unui selfie banal pe care îl făcea pe o stâncă.

A căzut de pe stâncă

Zoe Snoeks, o tânără în vârstă de 33 de ani din Belgia, a avut parte de un sfârșit tragic. Ea încerca să își facă un selfie chiar pe marginea unei stânci, când deodată s-a dezechilibrat. Imediat, a alunecat și a căzut în gol mai bine de 100 de metri.

Era în excursie alături de soțul ei, Joeri Janssen, în apropierea satului Nadrin, Belgia. Nu era prima dată când făcea astfel de fotografii, în zone ciudate, dar acum i-a fost fatală încercarea. Piciorul i-a alunecat și a căzut fix în prăpastie, când l-a avertizat pe soț să fie atent la câini. Soțul ei a încercat să o sune, deși știa că nu mai există speranță.

Poliția, pompierii și scafandrii s-au deplasat la fața locului împreună cu un elicopter medical din Bra-sur-Lienne, iar echipa de salvare a găsit ulterior cadavrul ei. Nu s-a mai putut face nimic pentru ea și a fost confirmat decesul.

”M-am întors către câini și le-am spus să aștepte. Când m-am întors către Zoe, ea nu mai era acolo. Tocmai dispăruse. Trebuie să se fi întâmplat în mai puțin de cinci secunde. Nu am văzut sau auzit nimic. Fără foșnet, fără țipete sau strigăte. Am ridicat privirea și am văzut doar praf. Am sunat-o, deși știam că e fără speranță. Prapastia era adâncă de zeci de metri. Am sunat imediat la serviciile de urgență, dar aproape că nu aveam semnal. Nu m-au înțeles, deși vorbesc puțin franceză”, a explicat soțul tinerei.

Se pare că Zoe era o mare pasionată de fotografie, motiv pentru care nu a vrut să rateze o așa priveliște și a decis să facă o fotografie în acel loc periculos. Nu se aștepta că se va întâmpla așa ceva și nici prin cap nu îi trecea că neatenția o va costa. Familia este complet șocată și nu înțelege cum de s-a ajuns la așa ceva.

O influenceriță a murit în aceleași condiții

O tânără influenceriță în vârstă de 32 de ani cu mii de urmăritori pe contul de Instagram a murit în această vară în aceleași circumstanțe. Tânăra se afla pe o stâncă și încerca să facă o fotografie, iar din greșeală a alunecat și a căzut în gol de la cinci metri, într-o cascadă din Hong Kong.

Ea se afla la locul accidentului alături de mai multe persoane, care imediat au sunat după ajutor. Mai multe echipaje au ajuns rapid la fața locului și au intervenit de urgență, ducând-o pe tânără la spital unde, din păcate, a fost declarat decesul.

Comments are closed.