Știri

Sfârșit tragic pentru un înstărit om de afaceri! A fost găsit fără suflare

O tragedie de proporții a avut loc în Botoșani. Un om de afaceri extrem de cunoscut a avut parte De un sfârșit dureros. Când nimeni nu se aștepta, acesta a fost găsit fără suflare în locuința unui prieten. Acesta avea doar 47 de ani.

A murit Sorin Costaș

O nouă tragedie lovește România, după ce în ultima perioadă au murit mai multe persoane cunoscute. Unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din țară a perit subit la doar 47 de ani. Este vorba despre Sorin Costaș, în vârstă de 47 de ani, era proprietarul unei firme de tranzacții imobiliare, pe care o administra impreuna cu soția lui.

Acesta a murit chiar după petrecerea destinată zilei sale de naștere. Bărbatul petrecuse, după care s-a retras la casa unuia dintre prietenii săi. Păi câteva ore, acesta a fost găsit căzut de către prietenul lui, care a sunat imediat după ajutoare. La scurt timp, mai multe echipaje de salvare au ajuns la fața locului. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate asupra lui, Sorin a decedat. Specialiștii nu am mai putut face nimic pentru el și au constatat decesul.

Vezi și: Tragedie mare în familia Tamarei Buciuceanu. Vestea a venit ca un fulger. E doliu mare

Bărbatul era căsătorit și avea doi copii. Familia este in stare de șoc, pentru că nimeni nu știa că ar avea probleme de sănătate, afecțiuni cronice grave. Situația este una dificilă, iar toți cunoscuți se întreabă cum de s-a ajuns la o asemenea moarte. Va fi efectuată autopsia și vom afla mai multe detalii, pentru că nu se cunosc prea multe in acest moment.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă. Bărbatul aflat în casă la momentul incidentului a fost dus la audieri și chiar este considerat principalul suspect.

Comments are closed.