Magazin

Sfatul săptămânii pentru zodii. Află ce spun astrele despre tine

Sfatul săptămânii pentru zodii. Ce îți spun astrele în funcție de zodia în care te-ai născut sau cea în care ai ascendentul. Previziuni astrologice și sfaturi prețioase din partea astrelor pentru toți nativii. Norocoșii săptămânii 8-14 august sunt cei născuți sub semnul zodiacal al Racului.

Sfatul săptămânii pentru zodii

Iată cele mai importante previziuni astrologice și sfaturi pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Nativii zodiei Berbec sunt sfătuiți să fie mai chibzuiți cu banii. Vin vremuri grele și este important să aibă ceva pus deoparte. Nu este exclus să apară cheltuieli neprevăzute în casă și tocmai de aceea ar fi bine să renunțe la mofturi și dorințe de moment.

Taurii vor avea o săptămână bună pe toate planurile. Sfatul astrelor pentru acești nativi este să nu dea curs vorbelor rele la adresa lor și să-și urmeze toate visele pentru că ele se vor împlini.

Gemenii sunt sfătuiți de către astre să lase garda jos în fața persoanei iubite pentru că nu se află în competiție cu aceasta.

Racii sunt norocoșii săptămânii. Astrele îi sfătuiesc să savureze din plin succesul profesional și împlinirea din zona relației de cuplu și a familiei.

Leii se pregătesc pentru un eveniment major în viața lor. Au emoții dar și sentimentul că totul va fi bine și mai ales că ceea ce li se întâmplă este fix ce aveau nevoie.

Zodia Fecioară – sfaturi din partea astrelor

Pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei, sfatul astrelor este să gândească mai puțin și să simtă mai mult. Prea tare vă frământați pentru toate nimicurile. Aveați multe motive să fiți fericiți!

Nativii zodiei Balanță au de luat o decizie grea și totul stă în mâinile lor. Nu ezitați, dacă simțiți nevoia, să cereți ajutorul unei persoane în care aveți încredere.

Nativii zodiei Scorpion vor avea parte de o săptămână bună din toate punctele de vedere. Astrele vă sfătuiesc să vă detensionați puțin, nu se întâmplă nimic rău în viața voastră.

Pentru cei născuți în zodia Săgetător sfatul astrelor este să tureze motoarele la locul de muncă, pentru că vor avea de câștigat mai târziu de pe urma acestor eforturi.

Capricornii au de furcă într-o situație ce pare fără soluție. Din fericire rezolvarea va veni de la cine se așteptau mai puțin.

Nativii zodiei Vărsător sunt încurajați să iasă din zona de confort pentru că numai așa vor avea succes în viață. Nu vă mai temeți de necunoscut!

Pentru Pești această săptămână este aur. Vă va merge bine pe toate planurile. Nu uitați de cei mai puțin norocoși ca voi, poate le dați o mână de ajutor.

 

Comments are closed.