Știri

Și-a călcat propria fiică cu mașina! A târât-o 100 de metri

Un accident cumplit a avut loc în urmă cu câteva zile. Victima a fost o tânără, care a fost călcată cu mașina chiar de către mama ei, din neatenție. Accidentul a fost unul cumplit, pentru că tănăra a fost târătă 100 de metri de către mama ei, în timp ce țipa de durere.

Tânără calcată cu mașina de propria ei mamă

O petrecere aniversară s-a sfârșit tragic în Australia, după ce invitații au sărbătorit aniversarea unui tânăr de 21 de ani. O mamă în vârstă de 58 de ani și-a lovit cu mașina fiica, după ce s-a urcat la volan în stare de ebrietate. Deși tânăra țipa de durere, prinsă între roțile mașinii, mama sa a continuat să o târască 100 de metri.

Martorii au explicat că fata de 27 de ani a trecut prin clipe groaznice și a avut dureri cumplite din cauza accidentului provocat de către mama sa. Motivul pentru care mama sa era absentă psihic atunci când s-a urcat la volan era faptul că avea o alcoolemie de trei ori peste limita legală.

Martorii au fost șocați

Martorii care au asistat la scene au fost șocați de cele văzute. Imaginea tinerei i-a marcat complet.

“Era sub maşină, ţipa şi plângea. Au fost scene şocante!”

„Era dedesubt, plângea, țipa! A fost șocant”, sunt două dintre declarațiile martori muți de uimire și spaimă din cauza scenelor la care au asistat.

Echipajele care au ajuns la fața locului s-au chinuit timp de o oră să o scoată pe Keely Palmer de sub mașină deoarece rămăsese blocată. Tânăra a ajuns în stare gravă la spital, după ce a stat în agonie o oră. A suferit răni sure la nivelul membrelor. Momentan este în stare critică și nu a putut face declarații.

“Incidentul a avut loc pe aleea din faţa casei lor, la finalul unei petreceri. Victima a fost prinsă sub maşină mai bine de o oră, până când echipajele de urgenţă au reuşit să o elibereze. În acest moment este în continuare în stare gravă şi nu a putut face declaraţii”, a precizat inspectorul şef Gary Ford.

Dale Palmer, femeia vinovată de accident, a fost arestată şi pusă sub acuzare pentru faptele sale.

 

Comments are closed.