Media

Silviu Prigoană se căsătorește. Locul special în care va avea loc cununia religioasă

Silviu Prigoană și Mihaela sunt soți și soție din 2016, când au făcut cununia civilă. Acum cei doi se gândesc să facă și următorul pas: cununia religioasă. Au o relația frumoasă, sunt de nedespărțit din ziua în care s-au cunoscut, și nu există niciun motiv pentru care să nu-și facă jurăminte în fața lui Dumnezeu.

Silviu și Mihaela fac cununia religioasă la Ierusalim

Cei doi soți vor ceva cu totul special pentru cununia lor religioasă, motiv pentru care au ales un loc care nici nu mai are nevoie de descriere.

Silviu Prigoană și Mihaela Botezatu s-au cunoscut peste hotare și se pare că tot acolo vor să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Deocamdată, omul de afaceri așteaptă să se încheie procesele pe care le are cu fosta lui soție, Adriana Bahmuțeanu.

Noi ne judecăm în momentul de față pentru nimic. Nu se explică cum de atâta timp ne judecăm pe nimic. Eu am renunțat la copii, să fie fericiți, la revedere, i-am dat la mămică. Nunta urmează, bineînțeles că facem, pai sunt tânăr, dar încă nu am terminat problemele cu instanțele, cu copiii, încă se mai prelungește, a declarat Silviu Prigoană, în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

Se pare că Silviu Prigoană și-a găsit liniștea alături de Mihaela Botezatu. Căsătoriți civil din 2016, cei doi se pregătesc pentru cununia religioasă care va avea loc în Ierusalim. Soția lui Prigoană a spus că el este foarte fericit și că ambii simt că sunt împreună dintotdeauna, atât de puternică a fost conexiunea.

Silviu Prigoană se căsătorește. Locul special în care va avea loc cununia religioasă

Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună. El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui, a spus Mihaela Botezatu, la Antena Stars.

Mihaela Botezatu a mai fost căsătorită o dată și are trei copii, iar Silviu Prigoană a mai fost căsătorit, (e de notorietate relația cu Adriana Bahmuțeanu, marcată de mai multe despărțiri și împăcări) și are patru copii.

Comments are closed.