Știri externe

Simona a fost lăsată în orfelinat, dar cineva avea planuri mari pentru ea. Ce i-a spus mamei sale după 28 de ani

O tânără româncă de 28 de ani, abandonată într-un orfelinat din România, și adoptată de o familie din Noua Zeelandă a plecat în căutarea mamei naturale. Pe când avea doar un an și șase luni, Simona a fost luată de la orfelinat din România de către o familie care i-a oferit o nouă viață în Noua Zeelandă.

Simona a vrut cu orice preț să-și cunoască mama

Timpul a trecut, ea a crescut fericită alături de familia ei, dar gândul la cea care i-a dat viață începuse să o chinuie tot mai mult. Așa s-a ajuns în situația în care Simona s-a întors în România, în încercarea de a da de mama ei naturală.

Simona are acum un fiu și înțelege mai mult ca oricând cât de important este să-ți cunoști rădăcinile. Ea a apărut într-o emisiune TV care i-a prezentat povestea de viață și drumul parcurs în căutarea părintelui pierdut.

Știu că am o mamă, știu și că am frați și surori în România, și vreau să îi găsesc. Uneori ca să poți privi înainte, trebuie mai întâi să privești înapoi, a spus Simona.

Acum tânăra are 28 de ani, aproape câți ani avea mama sa când i-a dat naștere, după care imediat a abandonat-o în orfelinat. Acum ea are propriul copil, un băiețel în vârstă de 3 ani, pe care îl crește singură. A cerut ajutorul cuiva care îi poate oferi suportul necesar în găsirea mamei ei din România.

Simona a fost lăsată în orfelinat, dar cineva avea planuri mari pentru ea. Ce i-a spus mamei sale după 28 de ani

În Noua Zeelandă, am un frate și trei surori, și a crescut într-o familie care iubește animalele. Am avut o copilărie foarte fericită, până când am început școala. Acolo copiii îmi spuneau că arăt diferit și mă întrebau mereu de unde sunt, unde este familia mea, și de ce nu mă întorc de unde am venit. Am crescut cu aceste întrebări, m-am simțit ca un extraterestru printre ei, a spus tânăra.

Cum a fost adoptată de o familie din Noua Zeelandă

Părinții ei adoptivi au luat-o de la orfelinat, după ce au vizitat România și au văzut care erau condițiile în care stăteau copiii. S-au decis să ia bebelușul cu ei, dar formalitățile de adopție au fost destul de greoaie.

Nu m-am gândit niciodată că este adoptată. Nu am niciun motiv să o tratez diferit față de ceilalți copii ai mei. Ea este pur și simplu fata mea, frumoasă și norocoasă, a declarat mama adoptivă a Simonei.

Simona știa doar atât: numele ei, data nașterii ei, numele mamei ei și data nașterii acesteia. Este tot trecutul ei. Mai știe că s-a născut în localitatea Liteni din județul Suceava și că are frați și surori. Curând avea să afle mai multe despre familia ei din România.

Simona a fost lăsată în orfelinat, dar cineva avea planuri mari pentru ea. Ce i-a spus mamei sale după 28 de ani

Și-a găsit mama în Rădăuți, Suceava

Mama Simonei trăiește și este stabilită temporar în orașul Rădăuți. Când a aflat asta, tânăra a izbucnit în plâns. Maria Moțoc avea să fie găsită de fiica ei pe care a lăsat-o în orfelinat.

Nu știu ce s-ar fi întâmplat cu mine dacă nu eram adoptată. Poate eram un copil fericit, ca cei pe care îi văd acum că se dau în leagăn, sau poate nu eram deloc, a spus tânăra aflată în căutarea mamei ei.

După lungi căutări, mama Simonei a fost găsită într-o locuință din Rădăuți. Cei care au ajuns la ea, i-au spus toată povestea și faptul că fiica ei o caută, iar femeia a fost șocată.

M-am despărțit de tatăl ei, au fost niște probleme, eu eram singură, trebuia să lucrez, mai aveam un copil, și asta am decis eu atunci. Simona mai are un frate bun și un frate și o soră vitregi, pe care eu i-am făcut cu un alt bărbat, a spus mama fetei.

Femeia a spus că se bucură că fiica ei a găsit-o și că s-a emoționat teribil la gândul că o va revedea.

Simona a fost lăsată în orfelinat, dar cineva avea planuri mari pentru ea. Ce i-a spus mamei sale după 28 de ani

E ca un vis. E pur și simplu minunat. Mi-am găsit mama. Nu pot să descriu ce simt, acestea au fost cuvintele pe care le-a spus Simona după ce și-a strâns mama în brațe. Mama ei a dus-o la biserica unde a fost botezată, iar acolo emoțiile au atins cote maxime.

Comments are closed.