Media

Simona Halep, imagini uluitoare din vacanța de lux

Simona Halep a plecat într-o vacanță binemeritată după eliminarea de la Wimbledon. Celebra jucătoare de tenis a ales o destinație de lux: stațiuna grecească Mykonos.

Halep a mers în vacanță la greci alături de soțul ei Toni Iuruc

Simona Halep a mers în vacașă însoțită de soțul ei, omul de afaceri Toni Iuruc, dar și de alți prietnei apropiați. Tenismena a postat multe fotografii pentru milioanele de fani care o urmăesc, semn că s-a simțit excelent pe plajele din Grecia.

Simona Halep în Grecia

Simona Halep în Grecia

În timpul vacanței din Grecia Simona a sărbătorit un eveniment foarte important în cariera ei: trei ani de la cucerirea celui mai important titlu din carieră: cel de la Wimbledon, cucerit la 13 iulie 2019, după o finală istorică în care a învins-o pe jucătoarea de origine americană Serena Williams.

Acum Halep se antrenează cu Patrick Mouratoglou, cel care a antrenat-o ani de zile pe Serena Williams. Se pare că cei doi formează o echipă de mare succes, având în vedere că Simona a revenit în forță și a jucat excelent la ultimele competiții din acest an.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Românca a declarat recent că soțul ei este cel care a încurajat-o să înceapă antrenamentele la academia de tenis deținută de Patrick Mouratoglou.

Potrivit spuselor sale, Toni Iuruc a fost cel care a îndemnat-o să înceapă antrenamentele la Academia lui Patrick Mouratoglou în ciuda faptului că asta i-a ținut departe unul de celălalt, pentru perioade lungi.

Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente. Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni, a declarat Simona Halep pentru Tennis Major.

După vacanță Simona Halep se pregătește să plece în pe continentul nord-american, acolo unde va participa la turneele de la Toronto și de la Cincinnatti înainte de a juca la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

 

Comments are closed.