Știri

Simona Halep intervine în scandalul cu Djokovic. Ce crede despre interzicerea sportivului la Australian Open

În ultima perioadă se vorbește tot mai mult despre scandalul în care a fost implicat Novak Djokovic. Simona Halep a intervenit și ea în discuție și și-a expus părerea despre cele întâmplate, având în vedere că a avut parte de o victorie la Australian Open și urmează să se prezinte în turul doi.

Simona Halep, diplomată în declarații

Novak Djokovic a pierdut procesul cu Australia și a fost deportat, ceea ce înseamnă că nu va mai juca la Australian Open. Situația lui a provocat o mulțime de controverse și a avut loc un proces greu din această cauză care, însă, a fost pierdut de sportivul de 34 de ani.

Simona Halep, care se pregătește pentru participarea în turul doi, a oferit și ea câteva declarații despre acest subiect. Sportiva noastră a fost întrebată ce părere are despre subiectul Novak Djokovic și dacă ar fi trebuit ca liderul mondial să joace în acest an la Australian Open.

Atunci, ea a ales să fie rezervată în declarații, nevrând să provoace controverse cu ceea ce spune și din respect pentru public, dar și pentru colegul său de breaslă aflat într-o situație dificilă. Sportiva a declarat doar că este de acord complet cu medicii și ține cont de sfaturile acestora. Cât despre cele întâmplate, consideră că nu este în măsură să comenteze.

„Eu am fost mereu pro-vaccin. M-am și vaccinat când a trebuit, de la început. Mereu am ascultat părerea doctorilor și a specialiștilor. Sunt în totalitate de acord cu ei. E vorba de o problemă globală, iar eu, care nu mă pricep, nu-mi pot da cu părerea. A fost o situație dificilă pentru toată lumea”, a explicat Halep.

Halep, despre experiența de la Australian Open

Simona Halep (30 de ani, numărul 14 WTA) s-a calificat în turul al doilea de la Australian Open, după ce a trecut în minimum de seturi de poloneza Magdalena Frech (24 de ani, locul 102 mondial), scor 6-4, 6-3.

Simona Halep a mărturisit că a avut emoții mari la Australian Open, având în vedere că anul trecut s-a confruntat cu accidentări grave. Totuși, este optimistă și spune că tot ce contează este că a câștigat și se pregătește intens pentru ce va urma.

Comments are closed.