Știri

Simona Halep intervine în scandalul cu Djokovic. Ce crede despre interzicerea sportivului la Australian Open

În ultima perioadă se vorbește tot mai mult despre scandalul în care a fost implicat Novak Djokovic. Simona Halep a intervenit și ea în discuție și și-a expus părerea despre cele întâmplate, având în vedere că a avut parte de o victorie la Australian Open și urmează să se prezinte în turul doi.

Simona Halep, diplomată în declarații

Novak Djokovic a pierdut procesul cu Australia și a fost deportat, ceea ce înseamnă că nu va mai juca la Australian Open. Situația lui a provocat o mulțime de controverse și a avut loc un proces greu din această cauză care, însă, a fost pierdut de sportivul de 34 de ani.

Simona Halep, care se pregătește pentru participarea în turul doi, a oferit și ea câteva declarații despre acest subiect. Sportiva noastră a fost întrebată ce părere are despre subiectul Novak Djokovic și dacă ar fi trebuit ca liderul mondial să joace în acest an la Australian Open.

Atunci, ea a ales să fie rezervată în declarații, nevrând să provoace controverse cu ceea ce spune și din respect pentru public, dar și pentru colegul său de breaslă aflat într-o situație dificilă. Sportiva a declarat doar că este de acord complet cu medicii și ține cont de sfaturile acestora. Cât despre cele întâmplate, consideră că nu este în măsură să comenteze.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

„Eu am fost mereu pro-vaccin. M-am și vaccinat când a trebuit, de la început. Mereu am ascultat părerea doctorilor și a specialiștilor. Sunt în totalitate de acord cu ei. E vorba de o problemă globală, iar eu, care nu mă pricep, nu-mi pot da cu părerea. A fost o situație dificilă pentru toată lumea”, a explicat Halep.

Halep, despre experiența de la Australian Open

Simona Halep (30 de ani, numărul 14 WTA) s-a calificat în turul al doilea de la Australian Open, după ce a trecut în minimum de seturi de poloneza Magdalena Frech (24 de ani, locul 102 mondial), scor 6-4, 6-3.

Simona Halep a mărturisit că a avut emoții mari la Australian Open, având în vedere că anul trecut s-a confruntat cu accidentări grave. Totuși, este optimistă și spune că tot ce contează este că a câștigat și se pregătește intens pentru ce va urma.

Comments are closed.