Media

Simona Halep: “nu m-am măritat încă”. Motivul pentru care s-au supărat prietenii pe ea

Simona Halep și Toni Iuruc au organizat o petrecere între familii, așa cum se obișnuiește la machedoni. Toată lume a crezut că a fost vorba despre cununia civilă, dar de fapt, a fost o petrecere prin care apropiații celor doi îndrăgostiți, au sărbătorit logodna. Simona Halep a vorbit despre acest eveniment frumos din familia ei și a spus că s-au supărat multe persoane că nu au fost invitate, ele crezând că Simona și Toni Iuruc au făcut cununia civilă.

Simona Halep: nu m-am măritat încă

Sportiva a declarat la Antena Sport că săptămâna trecută a fost o petrecere de logodnă și nicidecum o cununie civilă, așa cum a crezut toată lumea care a văzut pozele. Simona și Ioni au organizat o petrecere în curtea casei lor, unde și-au invitata familiile să se bucure împreună cu ei la petrecerea de logodnă.

Halep a spus că au fost foarte multe persoane care s-au supărat că nu au fost invitate, ele crezând că Simona și Toni s-au cununat civil.

O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă, a spus Simona Halep la Antena Sport.

Simona și Toni formează un cuplu frumos, foarte discret, dar cu planuri mari de viitor. Simona a spus că își dorește copii și că va face un copil după ce va mai obține un Grand Slam.

Despre momentul cererii în căsătorie, sportiva a spus că a fost unul foarte emoționnat.

A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea, a spus Simona Halep.

Simona și Toni au făcut petrecerea de logodnă în ziua în care a fost ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, la care sportiva noastră nu a participat din cauza accidentării de la picior.

Comments are closed.