Media

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Ce ținute au ales mirii

Discreție maximă în ziua în care Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. În afară de familie și câțiva prieteni apropiați, nimeni nu a știut că va avea loc marele eveniment. Simona și Toni Iuruc au făcut cununia civilă. Marea noastră sportivă a spus DA în fața ofițerului de Stare Civilă, mai devreme decât a dat de înțeles că se va întâmpla.

Cum s-au îmbrăcat Simona Halep și Toni Iuruc în ziua căsătoriei

În ziua cununiei civile, Simona Halep a purtat o rochie roșie, scurtă cu un umăr gol, iar logodnicul ei a purtat un costum bleumarin cu o cămașă albă. Fericitul eveniment a avut loc în după-amiaza zilei de vineri, 23 iulie 2021, la casa mirilor din Izvorani.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Ce ținute au ales mirii

Simona și Toni au fost cununați de către Dani Caramihai, cofondatorul Clubului Fratelli.

Cununia civilă a avut loc în aceeași zi în care s-a desfășurat ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, la care Simona nu a putut participa din cauza accidentării de la picior.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Ce ținute au ales mirii

Petrecerea a avut loc la Izvorani, acolo unde Simona și Toni au o proprietate impresionantă cu un teren de tenis în față.

Se pare că pasul cel mare a fost făcut mai devreme decât se aștepta cineva. În urmă cu câteva luni, când Simona a fost cerută de soție, a declarat atunci că este foarte bucuroasă, dar că în privința planurilor de nuntă nu este nimic stabilit. Iată ce spunea atunci Simona Halep:

A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea. Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan, spune Simona pentru GSP.ro.

Întrebată despre copil, dacă au dorințe în această direcție, Simona a spus că își dorește și că va face un copil după ce va mai lua un Grand Slam.

Comments are closed.