Media

Simona Halep se mărită! S-a aflat oficial când are loc marele eveniment

Simona Halep este una dintre cele mai cunoscut tenismene din lume. Celebra sportivă are mare succes în plan profesional și la fel de bine îi merge și când vine vorba despre iubire. Deși a tot ascuns acest aspect, se pare că s-a aflat când are loc cununia ei cu Toni, dar și marea petrecere. Ilie Năstase i-a dat de gol.

Când se mărită Halep

Simona Halep și Toni Iuruc se iubesc deja de câțiva ani și toată lumea așteaptă momentul în care își vor uni destinele. Cei doi au fost suspectați de mai multe ori că s-ar fi căsătorit în secret, dar se pare că marele eveniment încă nu a avut loc, ci urmează.

Sportiva s-a logodit în urmă cu câteva luni cu bărbatul iubit, iar acesta a organizat o petrecere pe care mulți au confundat-o cu o cununie. Ea a explicat atunci că evenimentul va avea loc curând, dar nu a spus data exactă, pentru că mereu a fost o persoană retrasă, care a evitat să vorbească prea mult despre viața personală.

Totuși, fanii așteaptă cu nerăbdare căsătoria, iar Ilie Năstase a dat-o de gol pe marea sportivă. Astfel, la data de 15 septembrie, Simona și Toni se vor căsători legal. Mai mult, evenimentul va avea loc de ziua Ioanei Simion, în orașul natal al sportivei, Constanța.

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo”, a declarat Ilie.

Dacă logodna a sărbătorit-o doar cu câțiva apropiați, se pare că acum se anunță o petrecere pe cinste. La distracție vor participa persoane cunoscute, sportivi și toți prietenii tinerilor căsătoriți.

Când are loc cununia religioasă

Cum lucrurile ar fi incomplete pentru un cuplu, Simona a decis și data la care va jura iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Potrivit informațiilor Pro Sport, nunta dintre Halep și Iuruc se va desfășura anul viitor, în 2022. Se anunță a fi un eveniment cu mare fast, de cinci stele.

În viitorul apropiat, Simona își dorește să devină și mamă, încă un motiv pentru care ar trebui să fie cununată religios, având în vedere că este o persoană credincioasă. Ținând cont că un copil înseamnă multe responsabilități, Simona a declarat că se va retrage când va deveni mamă, pentru a se dedica suficient celui mic.

Comments are closed.