Media

Simona Halep se mărită! Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie

Bucurie mare în familia Simonei Halep. Sportiva noastră se mărită! Bat clopote de nuntă după ce iubitul ei, Toni Iuruc a cerut-o de soție. După o relație de doi ani, iată că cei doi îndrăgostiți au trecut la următorul nivel. Nu se știe încă dacă marele eveniment va avea loc anul acesta, ori la anul, cert e că Simona este fericită și pregătită să-și întemeieze o familie.

Simona Halep a fost cerută în căsătorie

Simona și Toni Iuruc sunt deciși să formeze o familie. Milionarul a cerut-o în căsătorie, cu un inel superb. Simona și-a anunțat apropiații printr-o poză cu frumoasa bijuterie.

Simona și Toni formează un cuplu de doi ani și par foarte fericiți împreună. Iată că sportivei îi merge bine nu doar în carieră, ci și în viața sentimentală. Simona Halep a spus de mai multe ori că își dorește să-și întemeieze o familie și să devină mamă.

Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii, spunea Simona Halep într-un interviu.

Primul pas a fost făcut deja. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit și de acum urmează nunta. Nu se știe dacă fericitul eveniment va avea loc anul acesta sau la anul.

Pe plan sportiv, Simona a fost nevoită să ia o pauză în urma unei accidentări grave la unul dintre membrele inferioare. Ea s-a accidentat la gamba piciorului stâng, în meciul cu Angelique Kerber, în turul al doilea de la Foro Italico.

Sunt foarte dezamăgită să închei în acest fel turneul de la Roma, dar voi face tot ce pot să mă recuperez și să revin cât mai rapid posibil. Vă mulțumesc pentru susținere și vă voi ține la curent cu recuperarea, a scris Simona pe Twitter, imediat după accidentare.

Cu alte cuvinte, accidentarea de la picior a forțat-o pe Simona să abandoneze la turneul din Roma și să rateze și turneul de la Roland Garros din acest an.

Comments are closed.