Media

Simona Halep a avut cununia civilă, acum urează întrebarea: “când apare un copilaș?”

Simona Halep vrea copii

Simona Halep va deveni mâine doamna Iuruc. Simona Halep îşi va schimba numele odată ce căsătoria va devenit oficială. Astfel, se va numi Halep-Iuruc, pentru că nu poate renunța complet la numele de familie oficial, fiind o persoană extrem de cunoscută.

Simona Halep are planuri mari de viitor. Deși mai are multe de demonstrat în cariera sa care nu este nici pe departe aproape de sfârșit, se pare că deja se gândește să facă și copii. Cel care a desemnat-o pe sportivă cetățean de onoare al orașului Bușteni în vremea în care era primarul localității, Emanoil Savin, a declarat faptul că tenismena își dorește copii și acesta a fost motivul pentru care s-a grăbit să se mărite.

”Știu sigur că își dorește copii și ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria, pentru că ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia”, a declarat Emanoil Savin pentru Fanatik.

Simona Halep trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebra tenismenă se pregătește de cununia civilă de pe 15 septembrie și toată lumea are emoții pentru marele eveniment. Cu doar o zi înainte de nuntă, tatăl ei s-a ocupat de ultimele detalii și a făcut dezvăluiri uimitoare despre petrecerea care urmează.

Simona Halep a făcut cununia la primărie

Simona Halep s-a căsătorit . Ea și Toni Iuruc sunt, oficial, soț și soție, lucru pe care îl așteptau de mult timp. După ce în urmă cu puțin timp au făcut petrecerea de logodnă, a venit și momentul să se căsătorească în fața ofițerului stării civile.

Deși mulți se așteptau să fie un eveniment cu fast, tatăl Simonei a dat din casă și a confirmat că așa va fi. Se pare că la eveniment vor fi prezenți toți apropiații, nașii și toată familia, care însumează 300 de persoane. Vor să fie ceva restrâns și toată lumea să se distreze. Chiar dacă mulți se gândeau că ceremonia va fi una excentrică, pe malul mării, se pare că mirii vor să facă totul ca la carte și vor merge la primărie, la Casa de Căsătorii.

”Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații. Vor face cununia civilă la Primărie, la Casa de Căsătorii. Apoi mergem la petrecere, așa cum a fost organizat evenimentul”, a precizat, pentru FANATIK, Stere Halep.

Cât despre marea petrecere, aceasta va avea loc la unul dintre cele mai luxoase cluburi de la mare, deținut chiar de nașul cuplului, Dani Caramihai. Stere Halep s-a ocupat astăzi de ultimele detalii. S-a asigurat că toată curtea este curată și în cursul acestei zile va merge alături de Simona și soțul ei pentru a pune la punct ultimele aspecte.

Comments are closed.