Știri

Simona Hapciuc face lumină! Cine este cel mai fals dintre concurenții de la Survivor

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor, deși nu s-ar fi așteptat la asta. Ea crede că ceilalți colegi au complotat împotriva ei, pentru a o trimite acasă, deși era una dintre cei mai buni și determinați participanți.

Simona Hapciuc, părere negativă despre Culiță

Faimoasa este foarte dezamăgită de concurenți și deja și-a format o părere despre ei. Simona crede că artistul Culiță este cel mai fals dintre toți. Cu ajutorul abilităților sale de actriță, și-a dat seama că el are cu totul alt comportament în fața camerelor, decât atunci când nu este filmat.

Atât despre el, cât și despre Jador, fosta Faimoasă a refuzat să dea prea multe detalii, semn că nu rezonează deloc cu atitudinea lor. Deși mulți s-ar fi gândit că Zanni este capul răutăților, mulți concurenți intrând în conflict cu el, se pare că Simona are cu totul altă părere.

“Cel mai fals de la Faimoși este Culiță. Eu sunt actriță și vă dați seama că știu, m-a lăsat efectiv mască cum e în fața camerelor și cum e când nu este camera pe el. Este cu totul alt om. Ori e bipolar, ori… Culiță nu are nicio treabă, comportamentul lui este extrem de diferit. Ar trebui să vedeți cu ochii voștri dacă ați avea ocazia. Eu nu îi cunoșteam pe Jador și Culiță dinaintea Survivor România 2021. Nu vă pot spune ce părere am despre ei.”

Simona Hapciuc, adevărul despre condițiile de la Survivor

Survivor este un show extrem de dificil, care testează aptitudinile sportive ale concurenților, precum și răbdarea și rezistența lor în situații de criză. Așa cum vedem și la televizor, la fel de greu trăiesc concurenții și în realitate.

Simona a mărturisit că nu există acolo nici toalete sau o improvizație, ci toată lumea merge în junglă, fără a avea măcar hârtie igienică sau un instrument cu care să-și taie unghiile. Nimeni nu se poate spăla în baie, pentru că nici o astfel de încăpere nu există, singurul loc fiind marea.

“Atunci când ploua, dormeam așa în ploaie. Nu este nimic fake, este fix cum se vede la televizor, nu avem WC-uri, mergem în junglă, nu avem hârtie igienică, ci folosim frunze. Nu avem decât apa mării în care ne spălăm, însă tot impuțiți suntem…”, a declarat Simona.

Comments are closed.