Media

Simona Hapciuc îl critică dur pe Zanni: “Așa se distruge o generație”

Simona Hapciuc îl critică dur pe Zanni, după altercația cu Elena Marin. fosta concurentă de la Survivor este compelt stupefiată de faptul că Zannidache nu este tras la răspundere în niciun fel pentru comportamentul său și îi acuză pe producătorii emisiunii că nu fac nimic pentru a opri acest tip de comportament.

Simona Hapciuc este extrem de revoltată și a postat totul pe rețelele de socializare

“Bullying-ul este bullying, indiferent că este el fizic sau psihic și nici un tip de emisiune nu ar trebui să permită acest tipd e comportament la televizor. Sunt sute de copii care se uită și li se pare cool comportamentul alde Zanni, acei copii vor crește replicând acel comportament asupra colegilor, prietenilor, sau chiar asupra familiei și uite așa se distruge o generație care are impresia că e tare să ai un comportament de c****. “, a scris Simona Hapciuc pe Instagram.

Fosta concurentă de la Survivor spune că nu înțelege de ce Zanni are parte de tratament preferențial , în timp ce Starlin a fost pedepsit când a avut altercația cu Georgiana. Ea a mai subliniat că îl iubește pe Zanni ca pe un copil, însă acest lucru nu îi scuză comportmentul.

Simona Hapciuc o susține pe Elena Marin în acest conflict și îi condamnă pe producătorii emisiunii că sunt prea indulgenți cu Zanni. Ea nu s-a ferit să critice în mod direct producția din care și ea a făcut parte și totodată să tragă un semnal pentru toate femeile care au parte de astfel de comportamente înjositoare din partea persoanelor din jur.

“Da, îl iubesc pe Zanni ca pe un copil, dar dacă al meu copil ar avea astfel de reacții la televizor, eu aș fi prima care ar face tot posibilul să nu mai apară pe sticlă. Nu, Zanni nu are o mamă, dar în acest moment este copilul unei producții care îl crește, iar acea producție are obligația să îl crească frumos, deoarece copilul produs de ei ingluențează o generație întreagă.”, a mai adăugat, printre altele, Simona Hapciuc.

Comments are closed.