Media

Simona Hapciuc, probleme grave de sănătate. Ce diagnostic i-au pus medicii

Simona Hapciuc a fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor, dar, din nefericire, a fost eliminată și drumul ei în Republica Dominicană s-a terminat mai repede decât s-ar fi așteptat. Se pare că acesta nu a fost cel mai rău lucru care i se putea întâmpla, pentru că Faimoasa are acum și probleme grave de sănătate, cu care s-a ales în urma participării la marele show sportiv.

Simona Hapciuc, suspectă de virusul Dengue

Simona Hapciuc nu s-a simțit deloc bine în ultima perioadă, de când a plecat din Republică. Inițial, ea a declarat că se confruntă cu dureri mari de cap, era mai mereu obosită și a avut parte și de sângerări nazale. Din aceste motive, ea a fost nevoită să se interneze de urgență.

După mai multe investigații, ea a primit mai multe vești extrem de dureroase. Medicii i-au spus că suferă de pancreatită, toxiinfecție hepatică și un sindrom meningial. Iar asta nu e tot! Specialiștii susțin că este suspectă de virusul Dengue, răspândit de țânțarii Aedes. Simona Hapciuc rămâne sub supravegherea specialiștilor și așteaptă diagnosticul final.

„Am ieșit acum pe semnătură din spital, dar voi continua cu seria investigațiilor. Simptomele mele erau de oboseală, sângerări nazale, dureri foarte mari de cap. Doctorii se tem că am contractat virusul Dengue. Sunt programată la mai mulți medici, sunt sub tratament. La mine s-au agravat simptomele destul de mult. Sindromul meningial de care sunt suspectă am înțeles ca ar fi foarte grav. Dar sunt bine’, a dezvăluit Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc spune totul despre strategiile Faimoșilor

Simona Hapciuc a fost una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor. Ea a acceptat cu greu vestea că a fost eliminată și a încercat să se resemneze cu faptul că va merge acasă, la băiețelul ei, pentru care a luptat în Republica Dominicană. Principalul ei scop a fost să-și facă fiul mândru, ceea ce crede că a și reușit.

Ea susține că alți colegi trebuiau să plece înaintea ei, mai ales fete pe care ea le considera slab pregătite. În plus, ea acuză că băieții au apelat la strategii mereu și vor să le scoată din joc, prima dată, pe fet, dar Simona crede că mai avea multe de arătat la Survivor.

„Jador, Culiță, Roxana Nemeș și Majda erau în topul meu înaintea mea, pe lista eliminărilor. Pe fete le consideram mai slabe din punct de vedere sportiv, iar pe băieți i-am văzut eu mai slab pregătiți, pentru că nu dădeau totul pe traseu. Mi s-a părut nedreaptă eliminarea mea. Încă trei-patru săptămâni nu trebuia să intre în discuție votarea mea.

Baieții vor să elimine toate fetele înaintea lor din competiție. Așa erau planurile. Zanni, Jador și Culiță se vedeau în finală”, a spus Simona pentru Click.

Comments are closed.