Media

Simona Hapciuc spune adevărul despre Zanni! De unde a pornit conflictul între cei doi

Survivor este una dintre cele mai interesante și complexe competiții ale momentului. În acest show rămând doar cei mai puternici, cei mai buni și determinați concurenți, capabili să lupte și să facă față oricărei provocări.

În ultima vreme au fost făcute mai multe eliminări, iar printre cei care au plecat se numără și Simona Hapciuc. Fosta Faimoasă a început să facă tot felul de dezvăluiri de când a plecat din Republica Dominicană, inclusiv despre conflictul dintre ea și Zanni.

Simona Hapciuc, dezvăluiri despre Zanni

Zanni este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor 2021. Faimosul este foarte ambițios și are rezultate bune pe teren, dar nu se lasă mai prejos nici atunci când este vorba de scandal. El nu se înțelege prea bine cu colegii săi și mereu are ceva de zis, motiv penru care începe scandalul de fiecare dată.

Zanii a fost implica în multe scandaluri, inclusiv cu Elena Marin și Simona Hapciuc. După ce a plecat din Republică, Simona a făcut dezvăluiri interesante despre ceea ce se întâmplă la Survivor, despre ceea ce i s-a părut că nu a mers bine cât timp a fost acolo.

Faimoasa a vorbit și despre Zanni și Elena, care s-au certat rău de-a lungul timpului. Simona Hapciuc a mărturisit că Elena este așa de sensibilă pentru că nu  a reușit să treacă peste traumele din copilărie.

Zanni, influențat de Sebi

Simona Hapciuc crede că Sebi este cel care îl influențează cel mai mult pe Zanni, Faimosul dezbinând întreaga echipă. Zanni ar fi foarte sensibil, având în vedere că a stat într-un centru de plasament și a dus o viață foarte grea. De fiecare dată când cineva aduce vorba despre acest subiect, el ia foc și nu se mai poate controla.

Cât despre ea, Simona spune că nu a avut probleme mari cu Zanni, doar că a remarcat că acesta este foarte răutăcios și pus pe scandal. Neînțelegerile dintre ei au început când Simona l-ar fi asemănat pe Zanni cu Lino, moment în care Faimosul i-ar fi declarat război.

“Zanni a fost foarte influențat de o altă persoană, de Sebi. Eu îl consider pe Sebi responsabil de dezbinarea echipei. Zanni înainte o faceă falsă, dar nu existau aceste injurii. Zanni are doar 5 ani de când a ieșit dintr-un centru de plasament, iar în momentul in care atingi anumite subiecte, de cămin, de familie, nu se mai poate controla.

Eu am avut niște certuri cu Zanni, dar nu au fost la nivelul acesta, mi-a spus doar ca mă victimizez și că scot prea mult în evidență că sunt mama singură. La un moment dat i-am zis ca e Lino Golden 2 și mi-a zis: ‘din momentul acesta nu mai avem ce vorbi și îți declar război’”, a declarat Simona Hapciuc.

Comments are closed.