Media

Sindy de la Survivor a ajuns în România. Care este cel mai mare regret al războinicei

Sindy a fost una dintre cele mai determinate concurente de la Survivor. Deși își dorea să ajungă în finală și se descurca bine pe teren, pentru fosta războinică, drumul în Dominicană s-a sfârșit mai repede decât s-ar fi așteptat. Sindy a ajuns deja în țară și a vorbit despre experiența de la Survivor, precum și despre cel mai amre regret pe care îl are după eliminarea din competiție.

Sindy crede că merita să mai stea la Survivor

Sindy a fost eliminată de la Survivor, după ce s-a accidentat. Colegii săi au propus-o spre eliminare și, chiar dacă nu era pregătită să plece, voturile prea puține ale celor de acasă au trimis-o direct acasă pe războinică.

Sindy susține că nu merita să fie eliminată, chiar dacă s-a accidentat. Războinica susține că, indiferent de problemele pe care le avea, găsise deja o modalitate pe care să o folosească pe teren pentru a nu mai simți durerea și nimic nu o putea ține departe de probe, nici măcar accidentarea sau certurile cu ceilalți colegi, pentru că se consideră o persoană puternică din punct de vedere psihic.

„Aș mai fi stat pentru că mi-a plăcut foarte mult la Survivor, însă dacă așa a fost să fie…știam exact că o să urmez să ies, am avut o presimțire. Eu eram pregătită și fizic și psihic să intru, chiar dacă mă durea piciorul, am zis că pot să intru și așa. Eram mai motivată decât eram înainte, pentru că am găsit o metodă prin care să mă protejez mai mult.”, a declarat Sindy.

Sindy a mărturisit că s-a înțeles bine cu toată lumea și a lăsat deoparte răutățile cu care a fost întâmpinată la sosirea ei în Dominicană. Deși la început s-a pus multă presiune pe ea, colegii săi au realizat că este puternică și își merită locul la Survivor, schimbându-și complet atitudinea față de Szidonia.

Ce regretă cel mai mult Sindy

Sindy a mărturisit după ce a ajuns în țară că, văzând lucrurile din exterior, și-a dat seama că a fost mult prea blândă pentru acest joc. De multe ori, ea ar fi uitat că este într-o competiție în care toți sunt indivifualiști și a luptat mai mult pentru echipă decât pentru ea. Cel mai mare regret pe care îl are este faptul că a fost naivă și mult prea sinceră, spre deosebire de alții.

“Și cred că acest lucru este regretul meu, că am fost naivă. Am uitat că sunt într-o competiție sportivă și că trebuie să mă gândesc și la mine. Tot timpul am fost pentru echipă. Sunt foarte sinceră, eu nu am putut să mint”, a declarat Sindy pentru WOWbiz.ro.

Întrebată ce i-a lipsit cel mai mult în timpul petrecut în echipa Războinicilor, Sindy a recunoscut că mâncarea și dulciurile, de care este îndrăgostită. De altfel, i-a lipsit mult și muzica, ceea ce o ajută să se relaxeze în momentele grele.

Comments are closed.