Știri

Sinucidere cruntă! S-a aruncat de pe acoperiș, sub privirile fostei iubite și ale autorităților

Un caz extrem de grav a avut loc în București, în urmă cu puțin timp. Un tânăr de doar 22 de ani s-a aruncat de pe acoperișul unui cămin, după ce mai bine de 3 ore a fost supravegheat de negociatori, echipele de salvare, dar și de fosta lui iubită. Din nefericire, nu a putut fi evitată această tragedie și tânărul nu a mai putut fi salvat, medicii confirmând decesul.

Tânărul nu a putut fi împins de la sinucidere

Un tânăr de doar 22 de ani s-a aruncat de pe acoperișul unui cămin din București. La fața locului au venit 3 negociatori care au încercat să-l convingă să coboare pe tânăr și să nu recurgă la acest gest, precum și mai multe echipe de salvare. Mai mult, acolo a venit și fata cu care încheiase de curând o relație, dar nici ea nu a putut face nimic pentru el.

Tânărul era extrem de determinat să se arunce de pe acoperiș și nu a acceptat ajutorul celor care voiau să îl salveze. Pe lângă ambulanțe, a fost pusă la dispoziție o autospecială tip punct de comandă și au venit acolo mai multe echipaje de poliție și ambulanțe, dar totul a fost în zadar. Mai mult, a intervenit și medicul psiholog care îl consilia de ceva timp.

Tânărul intrase în sevraj

Când polițiștii au urcat să îl salveze, tânărul a blocat fereastra de acces. El a amenințat că se va arunca dacă amplasează scara sau cineva încearcă să intervină. Nu se știe dacă se afla sub influența substanțelor interzise în acel moment, dar mai multe persoane au declarat că era consumator. Salvatorii nu au putut amplasa saltele de amortizare, pentru că în jur se aflau pomi și gard.

Autoritățile de la fața locului susțin că băiatul devenise foarte suspicios, intrase în sevraj, era incoerent și nu răspundea la întrebările polițiștilor. După aproape o oră în care au încercat să-l resusciteze, medicii au declarat decesul tânărului.

“Am încercat să amplasăm aceste saltele, dar persoana era foarte, foarte suspicioasă, se uita tot timpul stânga-dreapta, se uita în jos. Ne-a cerut, și am și făcut asta, în momentul în care am venit cu scara nu am reușit să o calăm din primele clipe pentru că a zis că se aruncă. (…) Dacă exista o fărâmă ca persoana să dorească să fie salvată, ca noi să putem să acționăm, acționam”, au declarat reprezentanții ISU.

Comments are closed.