Știri

Situația se repetă! Un alt hotel a fost distrus de către turiști

Anul 2022 a început extrem de prost pentru niște proprietari din Capitală, cărora le-a fost distrusă pensiunea și s-au ales cu pagube de peste 20 de mii de euro. Se pare că situația se repetă, de data aceasta în Moldova, unde alți turiști au distrus camera de hotel în care s-au cazat.

Cameră de hotel, distrusă de oaspeți

România a fost uimită de dezastrul pe care l-au făcut mai mulți turiști intr-o pensiunemai mulți turiști intr-o pensiune din capitala chiar în noaptea dintre ani. Se pare că alți petrecăreți le-au urmat exemplul și au făcut același deranj în Moldova, după ce au consumat mai multe sticle de alcool.

Mai mulți turiști români au devastat camera unui hotel din Slănic Moldova în care s-au cazat recent, fără a se gândi la urmări. Când au preluat camera, angajații hotelului nu se așteptau la un asemenea dezastru, de nedescris: multe sticle de vin și de suc golite și aruncate la întâmplare, resturi de mâncare împrăștiate pe covor, pereți pătați și chiar și un televizor distrus.

Huliganii sunt de negăsit

Rezervarea la hotel a fost făcută de pe un număr străin, din Marea Britanie, ceea ce îi pune în dificultate pe oamenii legii. Cei care au provocat pagubele nu pot fi găsiți și, cel mai probabil, situația nu se va remedia prea curând.

Proprietarii se tem că ei vor ajunge să suporte cheltuielile pentru reparații. Aceștia au fost extrem de dezamăgiți, mai ales că romanii erau întorși de peste hotare și ar fi trebuit să aibă un comportament mai frumos. Deși nu generalizează, susțin că nu mai au încredere in turiștii români.

„Turist in România…Ce ai putea comenta?!?! S-au întors valorile acasă. (…) Așa ceva nu poate face un om care a muncit măcar o zi în viață și și-a câștigat existența prin sacrificii numai de el știute!”, au scris reprezentanții hotelului.

Comments are closed.