Știri Sănătate

Situație bizară la nuntă. Mireasa a murit chiar în ziua cea mare, iar ginerele a cerut-o de soție pe sora acesteia

O nuntă din India s-a soldat cu o tragedie, dar și cu un eveniment mai puțin normal. Chiar în timpul ritualului de nuntă, mireasa a murit din cauza unui infarct, dar evenimentul a continuat și fără ea. Locul i-a fost luat chiar de sora ei, cumnata ginerelui, care i-a devenit soție.

Cumnata i-a devenit soție

O mireasă s-a prăbușit și a murit la propria nuntă, în India. Chiar în timpul ritualurilor tradiționale, aceasta a suferit un infarct. A fost dusă de urgență la spital, dar nu s-a mai putu face nimic pentru ea și decesul a fost declarat. Nunta nu s-a terminat, așa cum se aștepta toată lumea, ci a continuat cu… o altă mireasă.

Mireasa, numită Surbhi, a suferit un atac de cord la ceremonia din orașul Etawah, Uttar Pradesh, la scurt timp după ce a schimbat ghirlande cu viitorul ei soț, Manjesh Kumar, așa cum cere tradiția în cazul nunților hinduse. După ce a fost confirmat decesul, familiile celor doi au discutat și au decis ca ginerele să se căsătorească cu una dintre surorile miresei decedate.

Între timp, trupul neînsuflețit al fetei se afla în camera alăturată, urmând să fie incinerat după, așa cum spune tradiția. Toți invitații au fost șocați, iar familiilor le-a fost tare greu să ia parte la un așa eveniment, pentru că nu știau ce să facă într-un asemenea moment. Cea de-a treia soră a fost extrem de nelămurită și nu știa dacă să se bucure pentru cea care devenise mireasă sau să o plângă pe sora decedată.

„A fost o decizie grea pentru familia noastră. O fiică zăcea moartă într-o cameră, iar nunta alteia se desfășura într-o altă cameră. Nu am experimentat niciodată astfel de emoții mixte. Durerea pentru moartea lui Surbhi și fericirea pentru nunta lui Nisha…”, a spus unchiul mireselor.

Mirele a fugit, mireasa s-a căsătorit cu un invitat

Nu este primul eveniment de acest gen petrecut în India. În urmă cu ceva timp, o tânără din India a fost lăsată singură în faţa altarului, după ce viitorul mire a fugit cu câteva momente înainte de ceremonie.

Spre surprinderea tuturor, viitoarea mireasă a ajuns să se căsătorească cu unul dintre invitaţi, după ce familia ei a discutat cu acesta și l-a convins să o ia de nevastă pe fiica părăsită. Se pare că ginerele a fugit din cauza amenințărilor amantei, care a zis că se va otrăvi dacă el se însoară.

Comments are closed.