Media

Smiley, cel mai emoționant mesaj de până acum. Fanii au rămas fără cuvinte

Smiley este în al nouălea cer de când s-a născut fetița lui și, deși el și Gina Pistol s-au ferit să facă prea multe declarații, artistul nu s-a putut abține și a făcut o postare pentru fetișa lui. Fanii au rămas fără cuvinte, fiind la rândul lor extrem de emoționați și fericiți pentru artistul lor favorit.

Smiley a recunoscut! Este îndrăgostit iremediabil

Gina Pistol a născut cu doar câteva zile în urmă și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură să afle detalii despre fetița ei. Cei doi nu au dezvăluit până acum nici numele micuței, însă au declarat că s-au decis deja asupra acestui aspect și îl vor face public la moment oportun.

Proaspeții părinți au posat un video de mulțumire atât pentru fanii lor cât și pentru cadrele medicale care au avut grijă de micuță și mămica ei celebră.  Cei doi s-au arătat extrem de încântați de toate mesajele, încurajările și sfaturile primite de la fani și de la prieteni.

Pe lângă asta, Smiley a lansat și o piesă superbă dedicată fiicei sale. Recent el a postat un story care i-a topit pe fani: sunt îndrăgostit iremediabil! a scris artistul pe Instagram, alături de melodia pe care a compus-o recent.

Toată lumea este nerăbdătoare să afle cum se numește fetița celor doi și mai ales cum arată, însă Smiley și Gina Pistol țin pe toată lumea pe jar. Cert este că atât mama cât și fetișa sunt bine, sănătoase, dar cei doi au trecut cu brio de primele nopți acasă. Mama lui smiley este cea care îi va ajuta să aibă grijă de bebeluș, mai ales că se va muta cu ei în această perioadă tocmai în acest scop.

 

Comments are closed.