Media

Smiley le-a răspuns fanilor: „Voi arăta poze cu fetița mea când îmi cere ea asta”

Smiley a fost asaltat cu mesaje pe rețelele de socializare după nașterea fiicei sale și mai ales după ce s-a aflat că alături de Gina Pistol au botezat-o pe cea mică.

Ușor iritat de cereri și de faptul că oamenii nu înțeleg, Smiley a decis să le răspundă printr-un video

Smiley, răspuns amuzant pentru fani

Asaltat de cereri prin care urmăritorii îl rugău să arate poze cu fiica lui, Smiley a răspuns amuzant că va face acest lucru când îi va cere fiica sa.

„Îmi momentul în care va spune să pun poze cu ea, o voi face. Eu vorbesc cu ea, deocamdată nu înțeleg ce spune”, a răspuns artistul într-un video postat pe Tik Tok.

Așa a clarificat artistul că nu va posta imagini cu fiica sa fară acordul ei și că nu vrea ca cea mică să fie cunoscută de toată lumea, doar pentru că el și Gina Pistol au statutul de personalități publice.

Vezi sub video primele imagini de la Botez.

@smiley_omulRăspunde lui @marcoleamariana ##smiley ##baby

♬ Peaches – Justin Bieber

♬ Peaches – Justin Bieber

Și-au dorit un botez discret și așa a și rămas, au postat doar câteva fotografii pe care le puteți vedea aici.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.