Media

Smiley și Gina Pistol au pus cariera pe locul doi, fetița e cea mai importantă

Smiley și Gina Pistol sunt două vedete din România care au avut mereu un program foarte încărcat. Gina era mai toată ziua la filmări și chiar plecată din țară pentru Asia Express, iar Smiley colinda țara-n lung și lat cu concerte plus munca enormă depusă la studio.

Decizia celor doi, cariera pe locul doi

Imediat după ce Gina Pistol a rămas însarcinată, cei doi au hotărât să lase cariera pe locul doi. Gina a renunțat temporar la postul de prezentator Chef la Cuțite și Asia Express.

Smiley n-a stat nici el cu mâinile în sân și a preferat să aibă grijă personal de Gina cât a fost însărcinată.

Artistul a povestit într-un interviu pentru Revista VIVA că acum cei doi se focusează pe creșterea fetiței lor, iar munca până noaptea târziu la studio nu mai are ce să caute pentru moment în viața lui.

Amandoi își doresc ca feția lor să fie crescută cât de mult posibil de cei doi. Iată ce a declarat Smiley:

Eu mereu am fost un om care a încercat să ia partea bună a lucrurilor, să mă gândesc la lecția care vine la pachet cu fiecare întâmplare și mi s-a părut un moment bun să repar lucrurile care o luaseră razna și în viața mea. Mă refer la relația mea cu timpul, la implicarea în zeci de proiecte în același timp din dorința de a face cât mai mult și cât mai bine, fără să țin cont de granițe, de ceas sau de calendar

Pe lângă situația apăsătoare din industrie, în care echipe uriașe de oameni s-au trezit fără muncă și fără perspectiva ei, și pe lângă temerile legate de sănătate și de reguli de distanțare care ne-au ținut departe de mulți dintre cei de care ne era dor, eu m-am reîntâlnit cu liniștea, cu chitara, cu sculele mele de înregistrări de acasă, cu zilele fără fugă și cu nopțile cu inspirație.

Am făcut lucruri care am constatat că îmi lipseau. Ca să nu mai spun despre vestea venirii pe lume a fetiței noastre, care ne-a umplut prezentul, dar și orizontul de o grămadă de senzații, perspective, gânduri, stări, sentimente minunate, de tot felul. Mereu mi-au plăcut culorile, dar iată cum viața a căpătat și nuanțe de roz în ultimul an”, a dezvăluit Smiley, pentru sursa VIVA.

Vezi aici: Primele fotografii de la botezul fetiței lui Smiley și Gina Pistol.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.