Media

Smiley și Gina Pistol, prima imagine cu Josephine. Tăticul nu a mai rezistat

Smiley și Gina Pistol trec printr-o perioadă foarte plăcută de când au devenit părinți. Cei doi trăiesc o experiență unică, pentru că niciunul dintre ei nu a mai avut vreun copil. Deși fanii sunt nerăbdători, până acum nu au publicat nicio imagine cu cea mică. Astăzi, Smiley a spart gheața și a uimit pe toată lumea.

Prima imagine cu Josephine și părinții

Smiley și Gina au devenit părinți pentru prima dată în luna martie. De atunci își dedică tot timpul pe care îl au micuței, dar nu uită nici de fanii lor. Povestesc orice experiență interesantă alături de micuță și cer ajutorul acolo unde este nevoie, dar nu publică imagini cu Josephine.

Nici de la botez nu au făcut publică nicio fotografie, având în vedere că Smiley a precizat deja că fanii o vor vedea pe fiica lor când ea va fi suficient de mare și va decide asta. Cu toate acestea, artistul nu a mai rezistat și a încărcat pe rețelele de socializare o imagine cu el, alături de Gina și fetița lor.

Este o imagine specială, cu un efect de benzi desenate, care îți face chipul ca al personajelor din desene. Deși nu ne putem da seama cum arată, de fapt, micuța și cu cine seamănă, este un semn că Smiley începe să capete curaj și poate ne-o va prezenta mai repede pe fiica sa.

Cine sunt nașii lui Josephine

Botezul micuței Josephine Ana a avut loc în urmă cu doar câteva zile.Smiley și Gina Pistol au radiat de emoții și au fost încântați de acest eveniment, dar nici nașii fetiței nu au fost mai prejos.

Deși nu sunt persoane cunoscute, fericiții părinți sunt foarte apropiați de ei și au o relație bună, fiind prieteni vechi. Nu au apărut prea multe imagini de la botez, dar Gina și Smiley ne asigură că a fost un eveniment extrem de frumos, unde s-au distrat cu apropiații lor.

 

Comments are closed.