Media

Smiley spune cu cine seamănă micuța Josephine. Ce a luat de la el și ce are de la Gina Pistol

Smiley a vorbit despre micuța Josephine și despre primele săptămâni din viața ei în sânul familiei. Artistul este fascinat de tot ce înseamnă această minune pe care au primit-o de la Dumnezeu. El a declarat că medicii îi spuseseră Ginei, în trecut, că nu va putea deveni mamă, dar că s-a întâmplat minunea. Artistul a fost invitat în podcastul lui Mihai Morar unde a descris cum arată fiica lui și a Ginei Pistol.

Cum arată fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

Micuța Josephine le-a schimbat viața și le-a împlinit familia. Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie și de atunci trăiesc o bucurie continuă. Artistul a dezvăluit că fetița este brunetă și că are trăsături de la ambii părinți. A ținut totuși să precizeze că nu are nasul mare ca al lui și că are buze, deci nici aici nu-i seamănă. Smiley a spus că până acum doar cei foarte apropiați au văzut fetița, și asta doar prin intermediul pozelor.

Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama, dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri. Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine, a declarat Smiley.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Fără dar și poate, Smiley este un bărbat împlinit. Asta se vede și se simte din tot ce spune când vine vorba despre Gina și Josephine. El i-a fost alături iubitei lui pe toată perioada sarcinii, iar acum, când fetița lor a venit pe lume, este complet fascinat. Smiley a declarat că primul lucru pe care îl face dimineața este să privească cum se trezește Josephine, cum se întinde, cum zâmbește și începe ziua ei de bebeluș.

Și despre Gina Pistol, artistul a avut numai cuvinte de laudă, ținând să sublinieze că ea îl completează și că este exact femeia de care avea nevoie. În ceea ce privește creșterea micuței Josephine, cântărețul a precizat că și-au propus să se ocupe singuri, oricât de greu ar fi, lăsând de înțeles că deocamdată nu au solicitat ajutorul părinților.

Comments are closed.