Știri externe

“Soacra mea ne spiona prin monitorul pentru bebeluși”. O poveste cutremurătoare spusă pe internet a stârnit reacții dure

Din punct de vedere istoric, relațiile dintre cupluri și socrii lor nu sunt întotdeauna ușoare. Deși majoritatea oamenilor pot trece peste diferențele dintre ei, există unele ocazii în care s-au făcut lucruri care sunt pur și simplu de neiertat.

Mama a trei copii, din SUA, a distribuit o serie de videoclipuri pe TikTok despre toate lucrurile oribile pe care soacra ei le-a făcut. Kiyah Ramirez (@kiyahramirez) a postat pe 2 iunie un TikTok în care spune că a aflat că soacra ei a spionat-o pe ea și pe soțul ei după ce soacra lui Ramirez a acuzat-o pe aceasta că vorbește despre ea pe la spate. Ramirez spune că soțul ei și-a dat seama că mama sa îi urmărea și îi asculta cu ajutorul unei camere pentru copii pe care soacra a instalat-o în casa lor.

“Totul este minunat și viața este minunată, iar socrii tăi te iubesc și părinții tăi îl iubesc pe logodnicul tău”, începe ea… pentru ca apoi să povestească cum s-au schimbat lucrurile între ea și socrii ei în momentul în care a rămas însărcinată, descriind reacția lor ca fiind “super-încrâncenată” și ca și cum ar fi urât-o “dintr-o dată”.

Kiyah spune că și-a sunat părinții și a avut o conversație telefonică cu tatăl ei despre reacția glacială a socrilor ei la vestea bebelușului. El a asigurat-o că “unii oameni pot fi uneori pur și simplu ciudați în legătură cu anumite lucruri, iar dinamica familiei este diferită”.

Soțul ei a terminat munca aproximativ o jumătate de oră mai târziu și lucrurile au devenit și mai ciudate, părinții lui refuzând să îi primească în vizită în weekend “pentru că îi permite soției sale să le vorbească de rahat”.

Amândoi erau foarte confuzi, neștiind de unde au apărut aceste afirmații, dar apoi soțului ei i-a venit o idee. Femeia a povestit că el a întrebat-o în ce cameră era când a vorbit la telefon cu tatăl său.

Când ea a răspuns că a avut conversația în dormitor, el ia camera pentru copii pe care mama lui o instalase pentru ei.

“Ea a urmărit tot timpul în care a fost montată acea cameră pentru bebeluși… timp de vreo șase-opt luni”, susține ea.

Într-un videoclip de urmărire, Ramirez spune că soțul ei a descoperit că soacra ei s-a înregistrat ca “utilizator” al camerei pentru bebeluși, ceea ce înseamnă că putea să se uite de pe ea de pe telefonul ei. Celelalte TikToks ale lui Ramirez detaliază, de asemenea, relația ei cu soacra ei înainte de incidentul cu camera pentru bebeluși.

Ramirez clarifică, de asemenea, că și-a împărtășit povestea pentru că a citit comentarii la videoclipurile sale de la persoane aflate în situații similare. Ea mai spune că soacra ei a amenințat că o va da în judecată pentru TikToks-urile pe care le-a făcut.

“Iar acum, din cauza tuturor acestor lucruri pe care le-au făcut, nu vor apuca niciodată să îmi vadă gemenii”, spune Ramirez în TikTok-ul său, care, luni, avea peste 3,6 milioane de vizualizări.

Comentatorii au împărtășit cum ar fi reacționat ei dacă ar fi fost în locul lui Ramirez.

“Eu aș depune plângere!” a comentat @dagirlmonday.

“Eu aș duce-o în instanță”, a scris @poetrykeandra.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.