Media

Șoc în lumea mondenă! Bianca Drăgușanu este însărcinată

Este șoc în lumea mondenă! Celebra Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău, deși în ultima perioadă nu s-au înțeles deloc bine și au avut loc multe scandaluri între ei. Informația nu a fost confirmată încă de vedetă, dar surse sigure susțin că totul ar fi adevărat!

Bianca Drăgușanu, din nou mămică

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o poveste de iubire specială și extrem de ciudată, asa cum blondina ne-a obișnuit. De curând a avut loc un scandal de zile mari, care s-ar fi lăsat cu bătaie și o ceartă urâtă și tot de aici s-a aflat și că vedeta este însărcinată.

Atunci când și-a surprins iubitul in compania unor prieteni, dar și a unor domnișoare străine, aceasta le-ar fi întrebat pe fete dacă știu că ea este gravidă. Tinerele ar fi dezvăluit detaliile pentru cei de la Spynews, care apoi au verificat informația.

Fetele au decis să spună acum adevărul, după ce scandalul s-a încheiat. Tot cei de la Spynews au aflat că Bianca a fost la o clinică, mai exact la ginecologul ei, unde ar fi aflat că sarcina are două luni și totul decurge bine.

Ce spune Bădălău despre sarcină

Contactată, vedeta nu a făcut declarații despre acest subiect, iar Gabi Bădălău a fost la fel de rezervat. Acesta a spus clar că el nu știe nimic despre vreo sarcină, fără a vrea, probabil, să atragă atenția și să complice lucrurile și mai tare.

Afaceristul a raspuns scurt si la obiect, fara sa ofere alte detalii. „Eu stiu ca, in acest moment, Bianca nu este insarcinata. Mai mult n-am de ce si ce sa comentez”, a declarat Gabi Badalau pentru Click.ro.

Bianca nu a a oferit alte detalii, dar nici nu a negat informatie. „Nu comentez„, a spus blondina.

Relația lor este una cu năbădăi, așa că, cel mai probabil, vor anunța oficial care este situația când se vor asigura că sarcina merge perfect și relația lor se mai stabilizează.

Cei doi ar fi sărbătorit deja reușita și noul capitol pe care îl încep chiar acum. De 1 mai au mers la Atena, unde au avut parte de o vacanță de lux, unde au plătit peste 2000 de euro pe zi.

Comments are closed.