Media

Șoc în lumea sportului! Și-a anunțat retragerea de la Dinamo: ”Este timpul pentru o viață normală”

În ultima perioadă, mai mulți sportivi și-au anunțat retragerea din domeniul lor de activitate din mai multe motive. Primim acum vestea că una dintre cele mai iubite gimnaste a decis să aibă o viață normală, motiv pentru care nu va mai performa.

Larisa Iordache se retrage

Larisa Iordache este una dintre cele mai iubite gimnaste de la noi din țară. Sportiva calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 se bucură de mare succes și a obținut rezultate notabile de-a lungul timpului, dar acum a făcut un anunț șocant pentru toți cei care o iubesc.

Larisa Iordache, sportiva legitimată la CS Dinamo, a anunțat cu puțin timp în urmă pe conturile de socializare că s-a retras din activitatea sportivă. Gimnasta a explicat că a venit ziua în care încheie un capitol important din viața ei și că se simte împlinită și mândră de alegerea pe care tocmai a făcut-o, doar că vrea să treacă la un stil de viață normal.


Larisa Iordache a mărturisit că este mulțumită de alegerea pe care a făcut-o, așa cum a fost mereu. Sportiva a ținut să le mulțumească tuturor celor care au susținut-o până acum și care i-au ținut pumnii măcar o dată în cariera sa. Simte că vrea să aibă o viață normală, liniștită, așa că a decis să renunțe la cariera ei de mare succes, la doar 25 de ani.

“Azi inchei acest capitol frumos din viata mea. Ma simt impacata si multumita cu alegerea pe care am facut-o! Este timpul pentru o viata normala si un pic mai linistita. Vreau sa stiti ca va apreciez pe voi, cei ce ma urmariti cu drag, imi scrieti si imi transmiteti ganduri pozitive.

Si vreau sa multumesc persoanelor ce chiar mi au dorit binele macar odata in acesti 20 de ani de cand am inceput gimnastica! Un nou capitol este gata sa inceapa odata cu noul an! Iubire pentru toata lumea!”, este mesajul transmis de Larisa Iordache.

Larisa Iordache, probleme mari de sănătate

Viața Larisei este una extrem de complicată. După ce și-a pierdut mama, răutățile parcă s-au ținut întruna de ea. La începutul acestei luni, sportiva a suferit a șaptea operație la picior. Situația este una extrem de dificilă din cauza problemelor grave de sănătate.

La Campionatele Mondiale de la Montreal, Larisa s-a accidentat grav. Mai exact, a suferit un accident în urma căreia a avut o ruptură  la tendonul lui Ahile de la piciorul stâng. Astfel, a decis să se retragă din sport, pentru că starea ei nu mai este una bună.

Comments are closed.