Media

Sofia Vicoveanca, mesaj emoționant: “Mi-au rămas amintirile și dorul”

În Lunea Mare, îndrăgita interpretă de muzică populară, Sofia Vicoveanca a postat pe o rețea de socializare un mesa emoționant care-i dezvăluie trăirile și gândurile din această zi. Artista spune că nimeni nu ar trebui să cunoască ce înseamnă singurătatea.

Sofia Vicoveanca: Mi-au rămas amintirile și dorul

Printr-o postare pe pagina personală de Facebook, unde este destul de activă, Sofia Vicoveanca l-a comemorat pe soțul ei, pe care l-a pierdut în urmă cu 21 de ani. Îndrăgita interpretă de muzică populară spune că i-au rămas amintirile și dorul. Tot ea este de părere că nimeni nu ar trebui să cunoască gustul singurătății. Artista le-a urat tuturor celor care o urmăresc pe rețelele socială o săptămână cu sănătate, alături de cei dragi.

Iată, au trecut 21 de ani , de când Victor – soțul meu , a plecat în altă lume…Domnul să-i odihnească sufletul frumos în Sf. Lui Lumină….Mi-au rămas amintirile și DORUL….Nu cunoască nimeni gustul singurătății…. D-stră o săptămână cu sănătate, alături de cei dragi…Doamne-ajută!, sunt cuvintele Sofiei Vicoveanca.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Sofia Vicoveanca a fost căsătorită cu Victor Micu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste până când bărbatul s-a stins din viață. Deși, de-a lungul timpului, artista a avut pretendenți, nu a dorit să-și refacă viața sentimentală și s-a concentrat pe cariera sa muzicală.

De ce nu s-a recăsătorit Sofia Vicoveanca

Ori de câte ori are ocazia, artista vorbește numai în termeni laudativi despre regretatul ei soț. Sofia Vicoveanca nu a dorit să se recăsătorească pentru că a simțit că nu va mai găsi niciodată un om așa cum a fost bunul ei soț. Iată ce a declarat în urmă cu ceva timp:

Nu îmi mai găsesc un om atât de înțelegător și alături de mine, nu am spus ca și citat acolo ‘își lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă’, știa să mă ajute și să mă sfătuiască’, potrivit Wowbiz.ro.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din țara noastră. Nu a avut o copilărie ușoară, dar a fost un munte de talent și ambiție care a reușit să construiască o carieră impresionantă. Cântecele ei vor dăinui mereu, în toate colțurile țării.

Comments are closed.