Știri

Sora interpretului Petrica Mîțu Stoian face acuzații grave. Ce s-ar fi întâmplat cu fratele ei, de fapt

Noi informatii apar dupa inmormantarea lui Petrica Mitu Stoian Maria Tarchila, sora interpretului de muzica populara, a facut marturisiri cutremuratoare despre ultimele clipe de viata ale artistului

“Nu stiam de aceasta clinica ca a fost inchisa. Nu am fost acolo. Tot ce stiu este ce aud de la preasa”, a marturisit femeia, potrivit realitatea.net.

Sora lui Petrica Mitu Stoian, marturisiri cutremuratoare: „Nu ar fi avut voie sa intre in acea cabina”

“El a avut un dosar cu toatele actele, ce boli a avut. Trebuia sa le fi vazut un medic, sa se uite pe ele. Nu ar fi avut voie sa intre in acea cabina. Cardiac, dupa Covid, ar fi trebuit sa nu il lase sa intre. Nu au facut testare, au facut o sedinta (…). Acolo nu au oameni care sa se ocupe, sa isi dea acordul cu privire la un posibil tratament”, a afirmat Maria Tarchila.

“Am vorbit doar odata. Mi-a spus doar sa am grija, sa nu mai umblu prin natura, ca eu merg, fac excursii: <>Eu de la un nepot am aflat ca el e grav. M-am speriat si am pelcat din Arad, am crezut ca a avut un accident, ceva, cand el era deja internat la Cardiologie in Resita”.

Sora artistului spune ca a intrat la un moment dat in posesia “unui singur film (…) care a fost retinut la Resita, unde se vedea foarte putin la plamanul drept, o pata alba, ca un geam, de se vedea prin el”.

“Nu erau afectati plamanii. Dupa autopsie, plamanii lui erau maro, nu roz, asa cum sunt ai oricarei persoane, chiar si dupa ce moare. Inseamna ca i s-au ars acolo, in cabina respectiva”, a mai spus femeia, potrivit sursei citate mai sus.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.