Media

Sora lui Petrică Mâțu Stoian rupe tăcerea! Dezvăluiri cutremurătoare la o lună de la moartea artistului

Marele artist Petrică Mâțu Stoian a plecat dintre noi în urmă cu o lună și a lăsat în urmă multe lacrimi și durere. Moartea acestuia a șocat pe toată lumea, pentru că avea doar 61 de ani și părea într-o formă bună. Familia este răpusă de durere și face dezvăluiri importante chiar și după plecarea iubitului interpret.

Sora lui Petrică Mâțu Stoian, acuzații pentru impresarul artistului

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian a provocat multe controverse încă de la început. Nimeni nu se aștepta la un sfârșit atât de tragic, pentru că era în formă bună, participa la evenimente și era foarte activ, dar se pare că o eroare medicală s-ar fi produs și i-a grăbit moartea.

Familia este încă în stare de șoc și nu poate accepta că soarta a fost atât de dură. Încearcă acum să afle adevărul și face dezvăluiri șocante în continuare. Sora lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tărchilă, a vorbit despre relația dintre impresarul Doru Gusman și regretatul interpret de muzică populară. Cei doi au fost foarte apropiați de-a lungul vieții, motiv pentru care artistul și-a făcut loc de veci lângă soția impresarului său.

Femeia spune că nu are nevoie de avere fratelui ei, pentru că nimic nu îi poate ține locul acestuia, dar vrea să se facă dreptate și speră că nimeni nu va profita de regretatul Mâțu Stoian. Maria Tărchilă crede că averea fratelui ei ar fi trecută pe numele impresarului, respectiv pe firma acestuia și la succesiune nu ar mai avea ce să se discute.

„Am deschis succesiunea și a rămas să ne întâlnim la notar în ianuarie. A rămas să verifice actele, dar din spusele unora nu ar mai fi nimic. Nouă nu ne trebuie averea nimănui, nici a lui Petrică. Trebuie să vedem adevărul. Am aflat ceva zvonuri că nici casa de la țara nu ar fi a lui, nici cea de la Craiova. Nu e nimic clar, dar ar fi pe firmă”, a declarat Maria Tărchilă în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Acuzații grave la adresa lui Gușman

Încă de la începutul acestei situații dificile, familia l-a acuzat pe Gușman de lucruri necurate. Sora lui Petrică Mâțu Stoian spune acum că Doru l-ar fi manipulat pe fratele ei să ia anumite decizii, inclusiv legate de avere și așa ar fi ajuns să pună mâna pe tot.

Femeia susține că ar exista persoane care știu cu adevărat cum au stat lucrurile și spun că Doru ar fi încercat să-l controleze pe artist. În plus, tot el ar fi fost cel care l-a îndepărtat pe artist de familie.

Comments are closed.