Media

Soția lui CRBL rupe tăcerea. Cum i-a răspuns Andreei Tonciu, după scandalul de la Survivor

Soția lui CRBL i-a dat replică Andreei Tonciu care a făcut declarații acide la adresa artistului. În timpul competiției Survivor, cei doi au fost protagoniștii unui conflict major în care și-au aruncat tot felul de cuvinte. După ce a fost eliminată din competiție, Andreea Tonciu s-a întors în România și a comentat pe marginea scandalului dintre ea și CRBL. Ei bine, soția artistului nu s-a mai abținut și a venit cu o replică la adresa brunetei.

Soția lui CRBL, replică pentru Andreea Tonciu

Elena a dat dovadă de diplomație și nu a comentat-o de rău pe Andreea Tonciu, în ciuda faptului că bruneta l-a jignit pe soțul ei. Partenera de viață a lui CRBL a spus că adevărul doare uneori și că Survivor nu este emisiune de modelling, ci de supraviețuire.

Este părerea ei, părerile sunt împărțite, nu am ce să comentez. Oamenii simt, oamenii văd, oamenii votează. Oamenii știu cine este Andreea Tonciu (…) Fiecare dintre concurenți nu a fost dus cu forța acolo, fiecare a ales, a decis, și-a asumat. Asta nu e emisiune de modelling, de fashion, este o emisiune de supraviețuire, atât, și fiecare cu alegerile, deciziile lui(…) Adevărul doare uneori, au fost cuvintele soției lui CRBL.

Elena a mai spus că este de 15 ani cu CRBL și îl cunoaște suficient de bine încât să nu o afecteze ce spun alții despre soțul ei.

Andreea Tonciu, atac virulent la adresa lui CRBL

Tonciu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a vorbit, printre altele, despre conflictul de la Survivor, cu CRBL. Bruneta a spus că CRBL este un bădăran pentru că nu știe cum să se poarte cu o femeie. Andreea Tonciu a ținut să precizeze că CRBL a răbufnit și i-a vorbit urât fără ca ea să-i fi făcut ceva.

Crede-mă că mai avea puțin și mă bătea. Da, CRBL a vrut să mă agreseze și eu eram fericită dacă mă agresa. Pentru că dacă el își permitea să mă agreseze, făceam altfel lucrurile, a declarat Tonciu la Măruță.

Citește și: S-a aflat ce probleme de sănătate are Andreea Tonciu. Mulți au crezut că se preface la Survivor

Survivor România se vede la Pro tv în fiecare duminică, de la orele 20.00, dar și luni – marți, începând cu 20.30. Până acum au fost eliminați trei concurenți, toți din Tabăra Faimoșilor: Xonia, Roxana Ciuhulescu și Andreea Tonciu.

Comments are closed.