Media

Soția lui Nelu Ploieșteanu cere repetarea testului Covid-19. Femeia își dorește să îl înmormânteze creștinește

Soția lui Nelu Ploieșteanu cere repetarea testului pentru depistarea coronavirusului în cazul artistului. Femeia își dorește mult să îl poată înmormânta creștinește, așa cum se face, și nu ca pe un bolnav de Covid-19.

Soția lui Nelu Ploieșteanu este devastată de durere

Sunt zile grele pentru familia maestrului Nelu Ploieșteanu. Artistul a murit din cauza complicațiilor provocate de infectarea cu coronavirus. Plămânii i-au fost afectați într-o proporție mare, și după două săptămâni în care a stat intubat la Terapie Intensivă, Nelu Ploieșteanu a decedat.

Soția lui Nelu Ploieșteanu cere repetarea testului Covid-19. Femeia își dorește să îl înmormânteze creștinește

Soția lui este devastată de durere. Ea se pregătea pentru parastasul de trei ani al fiului lor Mihăiță, iar acum se vede nevoită să-și înmormânteze soțul. Femeia cere efectuarea unui nou test Covid-19, în speranța că va ieși negativ și îl va putea înmormânta creștinește pe Nelu Ploieșteanu.

Nelu Ploieșteanu s-a stins la 70 de ani

70 de ani a trăit maestrul Nelu Ploieșteanu. După energia pe care o arăta pe scenă și optimismul debordant, toți cei care l-au cunoscut sperau să-l mai audă cântând mulți ani înainte. Din nefericire, firul vieții lui Nelu Ploieșteanu s-a rupt la vârsta de 70 de ani. Artistul a fost infectat cu coronavirus, care i-a provocat complicații și, în cele din urmă, i-a adus sfârșitul.

A lăsat în urmă o carieră impresionantă, fiind ultimul mare interpret de muzică lăutărească din România. Cu o săptămână înainte, s-a stins și colega lui de breaslă, Cornelia Catanga, alt nume mare al muzicii lăutărești. Artista a făcut un stop cardio respirator și a murit la spital. Testul pentru depistarea coronavirusului a arătat că și ea era infectată cu virusul Sars Cov 2.

Maestrul Ploieșteanu avea două fiice

O soție și două fiice îndurerate a lăsat în urmă maestrul Nelu Ploieșteanu. Acesta a mai avut un fiu care a murit în urmă cu trei ani. Nelu și Elena nu au avut o căsnicie ușoară, femeia l-a acuzat de infidelitate, dar în ultimii ani, lucrurile se așezaseră în familia celor doi.

Problemele din ultima perioadă ne-au unit mult. Acum ne înţelegem destul de bine. Am reuşit să depăşim momentele negre din viaţa noastră. L-am iertat pentru tot ce a făcut în viaţă, spunea, în urmă cu ceva timp, Elena Ploieșteanu.

Nelu Ploieșteanu (numele de scenă al lui Ion Dumitrache; n. 16 decembrie 1950, Ciorani, Prahova, România – d. 2 aprilie 2021, București, România) a fost unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România.

Comments are closed.