Media

Soția lui Pavel Bartoș a știut din prima că se el este alesul vietii ele, Bartoș era sceptic

Pavel Bartoș este extrem de discret cu viața sa personală. Deși este unul din cei mai cunoscuți prezentatori din România. Prezintă cele mai vizionate 2 emisiuni din istoria țării.

Recent soția lui pe care nu multă lume o știe a  declarat că atunci când l-a văzut pentru dată pe Pavel, a știut că va fi soțul ei.

S-au cunoscu timid, Pavel Bartoș era mai sceptic și proaspăt dezamăgit în dragoste, nu credea că e posibil să fie adevărată, cea care de 17 ani soția lui.

Au trei copiii împreună

Sunt căsătoriți de 17 ani și au trei fiice împreună, Sofia, Rita și Eva. Anca a povestit că ea și prezentatorul TV s-au cunoscut la Teatrul Național din Timișoara.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Ea, studentă în anul 4, el, absolvent, actrița recunoaște că atunci când l-a văzut pentru prima oară pe Pavel Bartoș a simțit că va fi soțul ei.

S-a îndrăgostit iremediabil de calitățile lui, mai ales când vine vorba de dans, dar și de ochii lui albaștri.

”Ne-am cunoscut la Timișoara, la Teatrul Național. Eu eram studentă în anul 4, el doar ce venise și vreau să spun că, în momentul în care l-am văzut pentru prima oară, am știut că o să fie soțul meu.

Nu pot să explic, asta mi-a trecut prima oară prin cap. El deja era absolvent și l-am văzut pe holurile Teatrului Național. Ne-am întâlnit la o petrecere, am dansat cu el și a contat mult. Frumușel, blond, ochi albaștri, verificat”, a declarat Anca Bartoș.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.