Știri externe

Soția prințului William a intrat în carantină. Kate și-a anulat toate întâlnirile

Soția prințului William a intrat în carantină și s-a văzut nevoită să-și anuleze toate întâlnirile pentru perioada următoare. Kate Middleton a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost testată pozitiv la coronavirus. Ducesa de Cambridge s-a autoizolat acasă. Soțul ei, prințul William a trecut prin boală anul trecut, în aprilie.

Kate Middleton s-a infectat cu coronvirus

Kate Middleton a fost depistată pozitiv la coronavirus, motiv pentru care s-a autoizolat și a avut grijă să-și anuleze angajamentele pentru această perioadă. Ducesa de Cambridge a participat săptămâna trecută la Campionatul de tenis de la Wimbledon, precum și la alte evenimente. Ulterior, o persoană cu care a intrat în contact a fost depistată pozitiv la coronavirus, iar Kate s-a autoizolat.

Ducesa de Cambridge a participat atât la turneul de fotbal Euros, cât și la Wimbledon săptămâna trecută și a avut teste negative COVID-19 înainte de fiecare eveniment.

Vineri, ea a participat la Wimbledon și a stat într-o zonă regală cu ducele de Kent (vărul primar al reginei, Edward) și mai târziu cu vedeta de tenis britanică Tim Henman.

Palatul Kensington nu a dezvăluit exact când ar fi putut fi expusă la virus, sau cine este persoana infectată.

Soțul ei nu trebuie să stea în carantină. Prințul William a trecut deja prin boală. El a fost infectat cu virusul Sars Cov 2 în luna aprilie a anului trecut.

Ducesa de Cambridge a făcut vaccinul împotriva coronavirusului în luna mai a acestui an. Ea nu prezintă simptome, dar în conformitate cu protocoalele britanice în acest caz, va sta în carantină timp de 10 zile.

Primul eveniment de la Palat la care ducesa a lipsit din cauza carantinei

William a fost luni, 5 iulie, la o petrecere cu ceai la Palatul Buckingham, în timp ce Kate a rămas acasă, în izolare. Evenimentul a fost organizat în onoarea Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie, care a sărbătorit cea de-a 73-a aniversare.

Petrecerea ceaiului a avut loc după o slujbă la Catedrala Sf. Pavel, în care organizația a primit distincția George Cross.

Crucea George este acordată persoanelor și grupurilor care prezintă curaj extraordinar în situații non-combatante. Tatăl reginei Elisabeta, George al VI-lea, a instituit premiul în 1940.

Comments are closed.