Media

Splash! Vedete la apă revine la TV! Pepe este prezentatorul marelui show

Splash! Vedete la apă este unul dintre cele mai iubite show-uri din țara noastră. De mulți ani, fanii așteaptă un sezon nou și se pare că dorința le-a fost ascultată și urmează a se îndeplini. Curând, sezonul al patrulea va apărea iar pe micul ecran, avându-l prezentator tot pe Pepe.

Surprize mari la Splash! Vedete la apă

Splash! Vedete la apă a fost unul dintre cele mai iubite show-uri de la TV. Celebra emisiune a fost difuzată pentru prima dată în 2013 și a avut 3 sezoane, ultimul fiind difuzat în 2015, dar fanii au sperat că vor avea parte de un nou sezon, pentru că cele trei le-au adus o mulțime de surprize.

Antena 1 readuce în grilă emisiunea „Splash! Vedete la apă”. Reprezentanţii postului Intact anunţă un nou sezon al emisiunii, dar fără a spune o dată exactă la care ne putem urmări vedetele preferate. Totuși, ne-au transmis că în curând îi vom avea pe micile ecrane pe cei mai îndrăzneți oameni publici, care vor să-și învingă teama de apă, să devină mai buni și să câștige. Își vor testa limitele și vor reuși să lase deoparte orice reținere.

În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Fiecare săritură va fi notată de juriu, care va ține cont atât de curaj, de corectitudinea execuției, cât și de impresia artistică.

În fiecare ediției, concurenții vor primi note de la jurați și câștigătorul va merge în marea finală. În curând vom afla care vor fi curajoșii ce vor încerca să facă impresie la cel mai interesant show al verii.

Pepe, prezentatorul emisiunii

Pepe a fost prezentatorul Splash! Vedete la apă încă din primul sezon și cu siguranță îl vom avea alături și anul acesta. Până acum, în juriu a fost Cătălin Preda, multiplu campion naţional la sărituri, Anda Adam şi Daniel Buzdugan, precum și Ozana Barabancea şi Cosmin Seleşi.

Pepe a mai avut de-a lungul sezoanelor şi co-prezentatoare. Din acest proiect au mai făcut parte Roxana Vancea, Roxana Ionescu „Mama natură”, Bianca Drăguşanu, Diana Munteanu sau Alina Puşcaş.

Sezonul din 2015 al emisiunii „Splash! Vedete la apă” a fost câștigat de Vladimir Drăghia. Acesta a demonstrat că este cu adevărat un sportiv priceput și că nu se teme de apă și nici de cele mai grele provocări.

Comments are closed.