Știri externe

Sportiv răpus de un stop cardiac chiar în timpul meciului. Avea doar 32 de ani

Doliu în lumea sportului. Un tânăr de doar 32 de ani, care avea o carieră în față, a murit chiar pe teren în timpul unui meci de baschet. Haitem Fathallah era pasionat de acest sport unde făcea performanță în fiecare zi. Din păcate, soarta a avut alte planuri pentru el și i-a curmat visele în timpul unui meci, ultimul său meci.

Haitem Fathallah a făcut stop cardio respirator în timpul meciului

Sportivul în vârstă de 32 de ani a făcut stop cardio respirator chiar în timpul meciului de baschet împotriva Italiei. Tânărul s-a prăbușit la pământ sub privirile îngrozite ale colegilor săi de echipă, precum și ale adversarilor. Meciul a fost oprit, timp în care personalul medical a încercat să-l salveze pe sportiv.

Haitem Fathallah a fost transportat de urgență la o unitate spitalicească din zonă, însă, în ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a putut fi salvat.

În tot acest timp, colegii săi au rămas în urma lui pe teren și s-au rugat să se întâmple o minune care să-l readucă la viață pe Haitem. Din nefericire, aveau să afle în scurt timp, că tânărul de 32 de ani și-a încheiat misiunea pe Pământ.

Giovanni Petrucci, președintele FIP a transmis condoleanţe familiei jucătorului şi jucătorilor clubului Fortitudo Messina.

Lup pentru totdeauna și parte a haitei, a fost mesajul reprezentanților clubului Fortitudo Messina, după dispariția jucătorului.

Haitem Fathallah era un jucător de perspectivă

Italianul avea peste 200 de apariții la seniori, iar în trecut jucase pentru Porto Empedocle, Racalmuto și Licata. La Fortituto Messina, sportivul de 32 de ani activa din sezonul 2016-2017.

Avea o condiție fizică de invidiat și era pasionat de baschet. Petrecea mult timp la antrenamente și pe teren, la meciurile echipei în care și-a petrecut ultimii ani din carieră și din viață.

Colegii lui Haitem Fathallah sunt în stare de șoc. Au sperat până în ultimul moment că acesta va fi salvat și că se va întoarce printre ei. Din nefericire nu a fost așa. Medicii de la Spitalul din Reggio Calabria unde a fost dus imediat după incidentul de pe teren, au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața.

Comments are closed.