Media

Ștefan Bănică Jr, cele mai interesante dezvăluiri. Adevărul despre relația cu tatăl său

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Celebrul interpret și actor se bucură de mare succes pe toate planurile și este împlinit din toate punctele de vedere. Într-un podcast de senzație, Ștefan Bănică Jr a vorbit despre relația sa cu regretatul lui tată, dar și cu fiul său.

Ștefan Bănică Jr. a moștenit talentul de la tatăl său

Ștefan Bănică, tatăl lui Ștefan Bănică Jr, a fost unul dintre cei mai iubiți actori de la noi din țară. Fiul său este cel care duce acum mai departe tradiția și care recunoaște că a moștenit talentul de la acesta.

Într-un podcast de excepție, organizat de Mihai Morar, artistul preferat al românilor a vorbit despre cele mai importante persoane din viața lui, dar și despre cum a obținut succesul de care se bucură acum. Bănică spune că regretatul său tată a fost foarte blând și iubitor cu el, dar și extrem de dur atunci când era cazul. Și-a dorit să facă din el un artist bun, să îl ducă pe cele mai înalte căi ale succesului și a și reușit acest lucru.

“Tata era un tip extrem de uman. Tata mă pupa la 25 de ani la fel cum mă pupa când eram mic. Nu avea nicio treabă cu chestia asta și nici eu. Eu și fratele meu eram copiii lui, nu conta. Distanța era de fapt distanța pe care o impunea prin modul lui de a gândi. Dacă îmi dai impresia că te pasionează ce faci, stai cu mine. Norocul meu a fost că am fost ca un burete. Luam tot ce vedeam, mergeam cu el la repetiții și în memoria mea se adunau lucruri.”, a mărturisit Bănică.

Bănică mărturisește că Liceenii a fost pentru el mai mult decât un film, chiar un buletin de identitate. Cei de vârsta lui îl cunoșteau drept Ștefan, un tânăr actor, în timp ce alții îl cunoșteau datorită tatălui său. În plus, numele identic cu al tatălui l-a ajutat și mai tare.

Cum se înțelege Ștefan cu fiul său

Ștefan mai are un băiat din prima lui relație serioasă, de care este foarte apropiat. Actorul spune că l-a lăsat să învețe din greșeli și i-a permis să facă ce își dorește, dar s-a și opus atunci când nu a simțit că procedează bine.

A vrut ca fiul său să fie realizat în viață, să își facă singur un nume și să nu profite de faptul că este fiul unui mare artist. Pentru că este ambițios, a intrat primul la Actorie și a reușit să își facă tatăl mândru.

“Încerc să îi fac pragul de la uși puțin mai moale. Când se va da cu capul de el, el va trage concluzii. Eu nu l-am lăsat la Te cunosc de undeva. Hai să ne gândim, ce statut ai tu, ești băiatul lui Bănică. Nu vrei mai bine să mergi la o facultate, să ai un statut? Și a reușit. A intrat primul la teatru.”, a declarat artistul la podcast-ul lui Mihai Morar.

Comments are closed.