Media

Ștefan Stan și-a dus, de urgență, soția la spital. “Chiar nu e bine”

La câteva zile după ce a adus pe lume un copil perfect sănătos, soția lui Ștefan Stan a ajuns din nou la spital. Din nefericire, a fost o urgență, iar artistul a confirmat că situația a fost cât se poate de serioasă. Simona Stan a născut în urmă cu câteva zile cel de-al doilea copil al familiei.

Ștefan Stan și-a dus soția de urgență la spital

Pe 29 ianuarie 2022, Simona Stan a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță. Ea și cântărețul mai au un copil, tot o fetiță, care se numește Elif și are 2 ani. Din nefericire, bucuria venirii pe lume a Mirei (al doilea copil al cuplului), a fost umbrită de o problemă de sănătate a Simonei Stan, care s-a reîntors la spital.

Soțul ei, Ștefan Stan, a confirmat pentru Wowbiz, că Simona nu este bine și au plecat repede spre spital.

Suntem pe drum spre spital. Avem probleme, nu știu ce s-a întâmplat. Soția mea nu e bine, chiar nu e bine, a declarat Ștefan Stan, în exclusivitate pentru Wowbiz.

Până la acest moment, nici Ștefan Stan și nici soția sa Simona nu au mai dat vreun semn pe rețelele de socializare cu privire la ceea ce li se întâmplă. Fanii lor așteaptă vești bune.

Ștefan Stan: Mira se adaptează la mediul de acasă

Cel de-al doilea copil al cuplului Simona-Ștefan Stan se numește Mira și a venit pe lume de doar câteva zile. Înainte de a i se face rău soției lui, la scurt timp după externarea cu bebelușul, Ștefan Stan a mărturisit că i s-a umplut casa de fericire și gălăgie.

Citește și: Ștefan Stan, tată pentru a doua oară. Soția lui a născut încă o fetiță

El a spus că Mira este foarte bine, dar încă se adaptează la mediul de acasă. De asemenea, adaptarea este și în cazul lor, pentru că tocmai ce li s-a mărit familia.

Ștefan Stan a devenit cunoscut în România după ce a câștigat Vocea României. El și soția sa s-au căsătorit în 2019, după patru ani de relație, iar acum sunt părinții a două fetițe minunate.

 

Comments are closed.