Media

Stelian Ogică a ajuns de urgență la spital după ce a leșinat în curte. Ce i s-a întâmplat, de fapt

Stelian Ogică a ajuns de urgență la spital. Omul de afaceri a leșinat în curte și a avut nevoie de intervenția medicilor. Ogică a fost victima unui accident, cel mai probabil casnic, și din cauza durerii a leșinat.

Stelian Ogică a ajuns pe mâinile medicilor

Afaceristul, cunoscut sub numele Spaima loteriei a trecut printr-o cumpănă grea și, potrivit Spynews, se pare că a fost la un pas să rămână fără un picior. Stelian Ogică a fost victima unui accident și a ajuns de urgență la un spital din Giurgiu.

Omul de afaceri a refuzat să comenteze acest subiect, nici măcar nu a vrut să spună ce s-a întâmplat, în ce context s-a rănit atât de tare. Ogică a precizat, totuși, că acum este acasă și respectă sfaturile medicilor care i-au recomandat repaus.

“Spaima loteriei” s-a lansat în afaceri imobiliare

Au apus vremurile când Stelian Ogică iubea viața de noapte și era mai mereu în lumina reflectoarelor, fiind invitat a tot felul de show-uri de televiziune. Cel supranumit Spaima loteriei, s-a retras din atenția publică și s-a lansat în afaceri imobiliare.

M-am maturizat, dintr-un anume punct de vedere. Pot chiar spune că până pe la 45 de ani am copilărit. Ca atare, acum după ce mi-am făcut nebunia, adică am văzut cum stau lucrurile cu lumea televiziunii, am decis să schimb foaia și am devenit om de afaceri, spunea Ogică.

Stelian Ogică a declarat, într-un interviu mai vechi, că afacerile sunt ale copiilor săi și că el îi susține din umbră. El a spus că s-a maturizat și că acum are un alt stil de viață care îi prinde foarte bine. Omul de afaceri a refuzat să comenteze despre viața lui personală, dacă este sau nu într-o relație, păstrând un mister asupra acestor aspecte.

În trecut, Ogică a fost implicat într-un scandal de zile mari. El a fost condamnat pentru înșelăciune, după ce a susținut că a deținut un bilet câștigător la categoria I la Loto 6/49, care i-ar fi adus un câștig de 25.293.818.616 de lei și un apartament de trei camere în București.

El a spus că a fost jefuit și că hoții și-au însușit premiul cel mare, însă nu a fost crezut de către autorități.

Comments are closed.