Media

Stelian Ogică și-a șocat prietenii chiar înainte de nuntă! Gestul extrem care a scos-o din minți pe iubita lui

Stelian Ogică a revenit în atenția publică după ce s-a despărțit de iubita lui, chiar înaintă de nuntă. Cei doi aveau programată cununia civilă care nu va mai avea loc din cauza unui gest extrem făcut de către mire. Stelian Ogică s-a ras în cap, iar din acest motiv a pornit scandalul cu logodnica sa.

Stelian Ogică și-a părăsit iubita înainte de nuntă

Faptul că Ogică s-a ras în cap înainte de marele eveniment a scos-o din minți pe logodnica lui care nu a acceptat să apară în poze cu un mire chel. La rândul lui, Stelian s-a simțit jignit de această reacție din partea celei cu care își împarte viața de trei ani de zile.

Potrivit SpyNews, așa se face că, înainte de cununia civilă, cei doi s-au despărțit, Stelian a anulat evenimentul, iar iubita lui și-a făcut bagajele și a plecat de acasă.

Stelian Ogică a ținut multe vreme paginile ziarelor și apărea foarte des la televizor, dar de câțiva ani a decis să se retragă din atenția publică.

Cel supranumit Spaima Loteriei, a intrat în lumea afacerilor și activează în domeniul construcțiilor. Stelian Ogică ridică imobile în București, pe care apoi le scoate la vânzare. Afaceristul a spus că lucrează calitativ și economic.

Mă pricep mult la construcții, eu cred că nu mă poate păcăli nimeni în branșa asta și cred că fac ceva foarte calitativ și economic, îmi place să lucrez calitativ și economic. E greu în domeniul ăsta să lucrezi așa ceva, nu prea mai sunt oameni și oamenii sunt învățați să treacă peste orice lucrare foarte ușor și cât de ieftin, spunea Ogică.

Într-un interviu mai vechi, Ogică preciza că s-a schimbat, că s-a maturizat, a renunțat la cluburi, petreceri și nopți pierdute.

Este adevărat că m-am schimbat foarte mult, m-am maturizat foarte mult în ultimul timp, și pe mine mă surprinde și chiar îmi place modul ăsta de viață. Atâta timp cât intri în casă și stai te odihnești, te culci la 10.00 și te trezești dimineața la 06:30, 07:00, ai o zi foarte liniștită, spunea Ogică într-un interviu pentru Antena Stars.

Comments are closed.