Știri

Subiecte simulare BAC 2021 Economie: barem de corectare conform edu.ro. Cum se rezolvau subiectele

În această perioadă, elevii care vor da Bacalaureatul anul acesta participă la simulări. Deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, au fost organizate simulările pentru a le oferi elevilor șansa de a-și testa cunoștințele. Astăzi se desfășoară proba la alegere. Vezi ce subiecte au avut de rezolvat cei care au ales să susțină Bacalaureatul la economie.

Subiecte Simulare Bacalaureat economie

Proba scrisă la Economie de la simularea examenului de Bacalaureat 2021 a fost susținută azi, 24 martie, fiind ultima dintre probele pentru care anul acesta s-a organizat simulare. Ca în fiecare an, subiectele au fost de nivel mediu, accesibile tuturor elevilor care s-au pregătit pentru a luat o notă bună la simulare, dar și examenul de Bacalaureat propriu-zis. Ei au putut studia folosind testele puse la dispoziție de Ministerul Educației.

Examenele de simulare Bac 2021 au început luni, cu proba la limba și literatura română. Marți, elevii au susținut a doua probă, cea obligatorie a profilului și specializării, respectiv la matematică și istorie.

Subiectele apar imediat ce elevii ies din examen. Elevii au trei ore pentru a rezolva subiectele la Geografie, Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică, Logică, Economie, Filosofie, Psihologie sau Sociologie la simulare BAC 2021. Aceștia intră în examen la ora 09.00, iar elevii au avut voie în unitățile de învățământ până la ora 08.30.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Reguli la simulare

Elevii sunt organizați în săli în ordine alfabetică la simulări, pentru a nu fi amestecați. Vor sta singuri în bancă și vor purta masac de protecție pe tot parcursul simulării. Înainte de a intra în școli, ei trec prin triajul epidemiologic.

Participanții la simulare nu au voie cu  rucsacuri sau ghiozdane, manuale, foi, dar nici cu telefoane sau tablete. Nu au putut participa elevii din 78 de unități de învățământ liceal aflate în localități în care rata incidenței cumulate la nivelul localității este mai mare sau egală cu 6/1000 locuitori, respectiv 5% din numărul total de unități.

Elevii care nu au putut participa la simulare o pot face până la 15 mai, în funcție de decizia pe care o ia unitatea de învățământ de care aparține.

Comments are closed.